Balzac

På Balzac är det lika enkelt att slinka in och njuta av ett ostron eller en Omelette à la minute som att sitta hela kvällen med goda vänner till bords eller i baren. På menyerna finner du det mest älskvärda från Frankrike.

Blandningen mellan landsbygdens rustika husmanskost och storstadens mångfald, gör att du närhelst kan finna någonting för din smak, eller något du inte ens visste att du var sugen på.

Precis som restaurangens inspiratör och namngivare sade, tror restaurangens ägare att den matupplevelse vi väljer säger något om oss själva.

Den tillåter människan att vara den hon är. Den låter oss djupdyka i världar och skapar minnen och förhoppningar. Den inspirerar, leder till diskussion, skratt och gråt, den förenar och skapar trygghet, glädje, frustration, sorg och längtan.

 

Därför har Balzac valt att fokusera på just den vi är för att skapa en plats som tillåter allt detta. Med inspiration och råvaror från Frankrike vill Balzac att maten ska vara kärnan till allt annat som du och alla tillsammans kan uppleva runt bordet.

Adress
Odengatan 26

Öppettider
Mån—Tis 11:30 – 23:00
Ons—Tor 11:30 – 00:00
Fre 11:30 – 01:00
Lör 12:00 – 01:00
Sön 12:00 – 23:00

Bokning
Tel: 08-120 54 338
Reservationer: bokning@balzac.se

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.