Sälj med Vasastansmäklarna

Bor Du i Vasastan eller på Norrmalm?
Vasastansmäklarna är det enda fastighetsmäkleriet som uteslutande jobbar i området Norrmalm/Vasastan.

 Tack vare vårt namn är det enkelt för köparna att kontakta just oss om de söker bostad i Vasastan. Det innebär att vi på ett naturligt sätt kan upprätthålla en mycket god kännedom vad köparna i vårt område prioriterar.

Våra mäklare är experter på Vasastan och Norrmalm och vi lägger ned stora resurser på varje enskild försäljning. Det bäddar för bästa tänkbara resultat när Du väljer att anlita oss för Din försäljning. Vår metod garanterar att Din bostadsaffär får extra mycket uppmärksamhet och service.

Teamet består av bostadsfotografer, formgivare och stylister i världsklass. Som bekant kan ingen vara bäst på allt. Vi har valt att vara bäst på att förmedla lägenheter i Vasastan och på Norrmalm.

Lynxregistret
Väljer Du att anlita oss vid en försäljning av Din lägenhet, har Du även möjlighet att exponera Din bostad mot Lynxregistret. Här samlar vi de köpare som har långt högre krav än genomsnittet, men som i gengäld betalar ett mycket högt pris för Ditt boende. Läs mer om Lynxregistret.

Välkommen att kontakta oss idag
Fyll i formuläret eller maila oss på info@vasastansmaklarna.se. Vill Du kontakta oss över telefon finns vi på 08-6129400. Det går även bra att besök oss på Döbelnsgatan 48.

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.