Stäng fullskärmsläge

Såld. Kontakta oss för information.

En stilla oas och ett elegant designat boende med Roslagsgatans puls utanför dörren. Lägenheten är skräddarsydd och ingenting har lämnats åt slumpen. Ett urbant cityboende för två, som hämtat ur ett inredningsmagasin.

Härligt ljusinsläpp

Öppen planlösning som skapar rymd och social yta

Bänkdjup 70 cm för extra arbetsyta

Isolerglas avskiljer och ger ljus i köket

Plats för dubbelsäng

Vy mot sovrummet

Stilrent

Originalskåp och bänskiva av marmor

Gasspis från Smeg och social matplatslösning

Öppen planlösning för umgänge

Vardagsrum och matplats

Vy mot hallen

Plats för garderober om man önskar extra förvaring

Väggfast förvaring som kan byggas på

Klädkammare i vardagsrummet

Plats för många gäster

Rymlig hall med dold förvaring

Platsbyggd förvaring

Smart lösning

Korsningen Roslagsgatan/Frejgatan.

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 1 av 5. Hiss finns.
Adress: Roslagsgatan 27, 113 55 Stockholm
Avgift: 2 336 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 6280 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + kök

Boarea
45 m², säljarens information

Rumsbeskrivning
Redan när du kliver in möts du av en välkomnande och ombonad atmosfär. Samtliga material, detaljer och funktioner är av högsta kvalitet och valda med stor omsorg. Med sina många fönster har lägenheten ett härligt ljusinsläpp vilket förstärks av den öppna planlösningen. Rustikt vaxade ekgolv och spotlights ger en sober känsla. Högt över gatan trots plan ett.

ENTRÉ/HALL
Rymlig med platsbyggd förvaring, integrerad spegelvägg samt klädkammare. Vita väggar, vaxade ekgolv och spotlights.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum för umgänge och avkoppling. De breda fönstren erbjuder ett vackert ljusinsläpp och har specialbyggda gardinskenor i förstklassig hotellstandard. Klädkammare i anslutning. Vita väggar, vaxade ekgolv och spotlights.

KÖK
Ett toppmodernt kök med karaktär. Möbelsnickrade ljusa luckor, vitvaror från Smeg och bevarade serveringskåp. Bänkskivor i marmor och vitoljad ek, stänkskydd i vitt glas och integrerade spotlights i taket. Bänkdjup 70 cm förstärker känslan av rymd. Den specialbyggda isolerglasväggen mot sovrummet släpper in gott om ljus. Renoverat 2013.

MATSAL
Med plats för 10 gäster och öppet mot kök och vardagsrum. Vita väggar, vaxade ekgolv och plats för extra förvaring om så önskas.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng, platsbyggd förvaring som kan byggas på samt specialbyggda gardinskenor. Vita väggar, vaxade ekgolv och spotlights.

BADRUM
Stilren inredning, plats för badkar och integrerade spotlights. Vitt kakel på väggarna, sandfärgade klinkers av granitkeramik på golvet samt förberett för tvättmaskin.

FÖRRÅD
Stort vindsförråd

Brf Vilan 10

Brf Vilan 10
Roslagsgatan 27, 113 49 Stockholm
Brf Vilan 10 utgörs av hörnfastigheten Vilan 10 som uppfördes 1936, med adresserna Roslagsgatan 27 och Frejgatan 16. Föreningen innefattar 40 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslägenheter samt 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades år 2001 och förvärvade fastigheten år 2008. Inga planerade avgiftsändringar.

Fastigheten är välskött och genomgick 1997/1998 en omfattande renovering då tak, fasader, stammar renoverades.

Oktober 2012: Uppfräschning av entréerna
Mars 2013: Sotning av ventilation i alla lägenheter
April 2013: Fönstermålning, fönster mot gatan
Maj 2013: Stamspolning

Under kommande år 2013 - 2014 kommer löpande underhåll ses över såsom målning av grundfasaden och entréerna samt källargolv. Reparation/byte av trasiga kablar/stuprör. Filmning av dag/spillvattenrör. Statusbesiktning av fasaden, balkongerna och brandstegen. Kontroll av värmesystemet/kemisk analys av vattnet i rören. Installation av snörasskydd på taket. Alla åtgärder och förbättringar sätts i prioritetsordning och med hänsyn till föreningens ekonomi.
Rejäl tvättstuga med nya maskiner.

Typ: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1936
Fönster: 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Omgivning


Det attraktiva läget erbjuder ett rikt utbud av Vasastans restauranger, caféer och affärer. Bland annat finner ni trendiga Buco Nero, Non Solo Bar och Sirap. Inom några minuter nås all tänkbar service såsom post, bank, apotek, mataffär mm. Träningsmöjligheter på Sats och World Class som ligger i området. I närheten har du även tillgång till en rad grönområden och parker som erbjuder härliga promenader och fikapauser som Lill-Jansskogen, Vanadislunden samt Hagaparken med härliga gräsmattor och badplatser, tennisbanor, caféer och restauranger samt kanotklubb invid Brunnsviken. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje vid Odenplan/Rådmansgatan eller röda linjen och Roslagsbanan vid Tekniska Högskolan. Promenadavstånd till Stureplan, Odenplan, KTH, Handels och Stockholms Universitet.

Parkering
Boendeparkering gäller i området. Avgift kl. 9-17 på vardagar, övrig tid är parkering gratis. En period om 30 dagar kostar 800 kronor. Man kan även lösa biljett för 50 kr/dygn. Tillstånd för boendeparkering utfärdas av Trafikkontoret, tel 08-508 272 00. Läs mer på deras hemsida www.stockholm.se/tk.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera bostadsrätten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.