Stilsäker våning med New York-känsla och stor balkong

Stäng fullskärmsläge

Stilsäker våning med New York-känsla och stor balkong

Missa inte denna stilrena och unika våning med stor balkong! Här möts du av makalösa sociala ytor som bjuder in till trevliga kvällar i goda vänners lag. Den mest imponerande delen av bostaden är ett stort vardagsrum med panoramafönster och generös takhöjd. En halv trappa upp från vardagsrummet finns en matsal i etage med överblick över vardagsrummet, praktiskt placerad intill köket. Det arkitektritade köket är fullt utrustat och har gott om arbetsytor och förvaring.

De båda sovrummen ligger i lugnt läge mot gården. Från ett av sovrummen når du en stor balkong som inbjuder till trevliga sittningar, här kan du vila ögonen på föreningens vackra innergård. Bostadens praktiska sidor är väl planerade med god förvaring och proportionerliga rum. Våningen ligger i ett hus som är praktiskt och har stor hiss som går direkt ner till garaget.

En perfekt planerad lägenhet för trevliga bjudningar i goda vänners lag och som även gör vardagslivet enkelt.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Vardagsrum

Matsal i etage med vy över vardagsrummet

Från sovrummet når du balkongen genom dubbeldörrar

Här kan många mysiga sommarkvällar spenderas

Lugnt gårdsläge

Lummig gård med sittgrupp för mysiga grillkvällar

På gården finns en lekplats för de minsta

Döbelnsgatan

Planritning

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas

Planritning

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 4. Hiss finns.
Adress: Döbelnsgatan 58, 4 tr, 113 52 Stockholm
Avgift: 3 543 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 10311 kr/år

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
91 m², föreningens information

ENTRÉ/HALL
Välkomnande och väldigt praktisk hall med gott om förvaring. Här finner du en garderobsvägg, hatthylla och skoskåp för förvaring av ytterkläder och skor. Lägenhetens innerhall är perfekt lämpad för en arbetshörna. Säkerhetsdörr, vita väggar, vitt tak och golv i ekparkett.

KÖK
Stilrent, arkitektritat kök med gott om arbetsytor för matlagning samt skåp för förvaring av kökets alla förnödenheter. Köket är fullt utrustat med vitvaror i from av spis med induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, mikrovågsugn, infälld kyl/fris, diskmaskin samt tvättmaskin. Ovan den massiva ekbänkskivan finner du en vacker tapet från Svenskt Tenn. Det finns även plats för matbord och stolar för mysiga frukostsittningar eller intima familjemiddagar. Vita väggar, vitt tak och golv i stenklinker.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med panoramafönster som ger ett väldigt generöst ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både soffgrupp och tv. Vita väggar, vitt tak och golv i fiskbensparkett.

SOVRUM
Stort sovrum med garderobsvägg samt plats för dubbelsäng. Härifrån nås balkongen genom dubbeldörrar. Ljusa väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM
Sovrum som fungerar perfekt som barnrum eller gästrum. Här finns 4 garderober för klädförvaring. Golv i ekparkett, ljusa väggar och vitt tak.

MATSAL
I anslutning till köket finner du matsalsdelen i etage. Här finns plats för ett stort matsalsbord för trevliga bjudningar. En trappa leder dig ner till det stora vardagsrummet. Vita väggar, vitt tak samt en skiffervägg.

BADRUM
Arkitektritat badrum med badkar. Förvaring är inget problem då här finns både handfat med kommod samt två spegelskåp. Inbyggt wc och elburen golvvärme. Vita väggar, vitt tak med spotlights samt mörkt klinkergolv.

BALKONG
Stor balkong med plats för möbler. Balkongen vetter mot den fina, barnvänliga och välskötta innergården.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett källarförråd.

Dokument

Energideklaration.pdf
Stadgar-Brf-Geten-311.pdf
ÅR-2017_Signed

Brf Geten 31

Brf Geten 31 är äkta förening som bildades och förvärvade fastigheten 2007. Den är solid med ca 5 Mkr i kassan. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus på adress Döbelnsgatan 58 och 60 samt Tulegatan 49. Fastighetens byggnadsår är 1962. Det finns 96 lägenheter varav 93 är bostadsrätter och 3 är hyresrätter. De kommersiella lokalerna är totalt 7 stycken varav 5 är upplåtna som bostadsrättslokaler. Den totala ytan uppgår till ca 11000 kvm exklusive garage. Ca 6600 kvm utgör lägenhetsyta. Ca 2100 kvm utgör upplåtna lokaler samt ca 2100 kvm uthyrda lokaler. I föreningens finns 161 st garageplatser. Föreningen hyr ut garaget till Stockholm Parkering, men har dispositionsrätt till 35 parkeringsplatser för de boende.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2016: Fönsterrenovering
2015: Byte av portkordssystem
2015: Renovering kungsbalkonger
2015: Renovering av tvättstugorna
2014: Besiktning av fönster
2014: Bättringsmålning av trapphus och källarutrymmen
2013-2014: Upprustning av gård/framsida
2013: OVK/Ventilationsåtgärder
2013: Förbättringsåtgärder radiatorsystem
2012: Installation av kopparnät
2012: Balkongbyggnation
2012: Fasadrenovering
2012: Utbyte av fjärrvärmeinstallation
2011: Konvertering av kontorslokal till två nya bostäder
2010-2011: Utbyte av elinstallation i allmänna utrymmen
2010: Tätning av gårdsbjälklag
2010: Konvertering av kontorslokaler till åtta nya bostäder
2009-2010: Utbyte av termostater och till- och frånventiler på radiatorer
2009: Stambyte

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person. Föreningen godkänner delat ägande under förutsättningen att minsta ägarandel motsvarar 10 % av bostaden.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fastigheten är ansluten till Ownit som levererar 1000MB/s till varje lägenhet. Kabel-tv levereras av ComHem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en väldigt fin och lummig innergård. Här finns det sittgrupper, grill och även en lekplats.
Cykelrum finns där även barnvagnar kan placeras.
Tvättstugor - Det finns en tvättstuga i varje portuppgång. Dessa är belägna på vinden och består av två tvättmaskiner, en tumlare och ett torkskåp.

ÖVERLÅTELSEAVIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Brf Geten 31 tar ut pantsättning- och överlåtelseavgift. Pantsättningsavgiften är 1 % av ett prisbasbelopp dvs ca 457 kr och betalas av pantsättaren. Överlåtelseavgiften är 2,5 % dvs ca 1143 kr och betalas av köparen.

GARAGE
Föreningen har ett garage med 165 platser som hyrs ut till Stockholm parkering. De har dispositionsrätt till 35 platser som de boende kan hyra.
Det finns två olika priser beroende på vilken våning i garaget som platsen ligger på.
- Övre plan: 1375 kr/månad (1000 kr till brf + 375 kr till Stockholm parkering)
- Undre plan: 1275 kr/månad (900 kr till brf + 375 kr till Stockholm parkering)
- Du måste vara boende i föreningen för att kunna hyra någon av dessa platser.

HEMSIDA
För mer information, se gärna föreningens hemsida: www.geten31.se

Omgivning


Vasastan har fått sitt namn från Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset. Statyn gav namnet till Vasabron, som i sin tur gav namnet till Vasagatan, vilken leder in till och inspirerade till namnet Vasastaden som blev officiellt 1926. Innan stadsplanen togs fram 1880 låg här Rörstrands och Sabbatsbergs ägor samt Bergianska trädgården. Den första bebyggelsen skedde söder om Odengatan, tätt följt av den norra sidan. Därefter kom Birkastan, Röda Bergen, Rörstrand och Atlas. I stadsdelen finns fyra församlingar; Adolf Fredrik, S:t Johannes, S:t Matteus och Gustav Vasa.

Vasastan erbjuder en underbar blandning av grönskande parker, paradgator, torgplatser och mysiga bostadskvarter. Här bor man i allt från vackra sekelskifteshus till praktiska funkishus med stora fönsterpartier. Spritt över området är ett rikligt utbud av barer, restauranger och kaféer som livar upp den trevliga stadsdelen. Stadsdelens rika historia och mångsidighet gör att en mångfald av personligheter känner sig hemma här.

Nu samsas här barnfamiljer med trendmedvetna, karriärister och kulturpersonligheter. Det ger en lagom blandning av livlighet och lugn som gör att livet är lite extra njutbart i Vasastan.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.