Underbart ljus tvåa med balkong, högst upp i hus från 1885

Stäng fullskärmsläge

Underbart ljus tvåa med balkong, högst upp i hus från 1885

Välkommen till en ljus, genomgående sekelskiftestvåa som ligger högst upp i huset med bara vinden ovan. Stor balkong som erbjuder sol från morgon till kväll som vetter mot den lummiga innergården. Vackra originalgolv i trä och generös takhöjd. Idylliskt belägen i Vasastan med nära till Odenplan.

Ansvarig mäklare

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Ljust vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Plats för matbord

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong i söderläge

Hall

Vackra trägolv

Hall

Generöst ljusinsläpp

Balkongen nås från köket

Platsbyggt retrokök

Detaljbild

Plats för matbord

kök

kök

Utsikt från balkong

Balkong

Sovrum

Sovrum

Platsbyggda garderober

Sovrum

Fräscht badrum

Fin trappuppgång

Vacker fasad

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 4 av 4. Hiss finns.
Adress: Surbrunnsgatan 37, 4 tr, 113 48 Stockholm
Avgift: 2 331 kr inkl värme, VA
Driftskostnad: 5240 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + kök

Boarea
49 m², faktisk uppmätn norm SS 21054:

ENTRÉ/HALL
Rymlig hall med skohylla, hatthylla samt en praktisk klädkammare. Vita väggar, vitt tak samt vackert originalgolv i trä.

KÖK
Platsbyggt retrokök i en behaglig ljusturkos färg. Vita väggar, vitt tak samt golv i kvartsvinyl. Vitvaror från Ikea såsom kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Köksbänk i rostfritt stål. Här finns plats för matbord och stolar och du når du den trevliga balkongen via glasade dubbeldörrar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matplats. Generöst ljusinsläpp genom det vackra fönstret som även detta vetter mot innergården. Vitt tak med takrosett, vita väggar samt trägolv.

SOVRUM
Sovrum med vitt tak med takrosett, vita väggar samt originalgolv i trä. Här finns platsbyggda garderober för praktisk förvaring.

BADRUM
Ljust och fräscht badrum med vitt klinkergolv, vita kaklade väggar, vitt tak samt elburen golvvärme. Badkar samt handfat med spegelskåp ovan.

BALKONG
Trevlig balkong som nås från köket via glasade dubbeldörrar. Balkongen vetter mot innergården och har sol i princip hela dagen.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett vindsförråd.

Dokument

Arsredovisning 2013
BRF Trädgårdsmästaren 3 Stadgar
Energideklaration

Brf Trädgårdsmästaren 3

Bostadsrättsföreningen Trädgårdsmästaren 3 är en bostadsrättsförening med 29 bostadslägenheter, 27 med bostadsrätt och 2 med hyresrätt, samt 4 hyreslokaler (restaurang, kontor och lager). Föreningen köpte fastigheten 2011 och ekonomin ser god ut.

FASTIGHETEN:
Fastighetsbeteckning: Stockholm Trädgårdsmästaren 3 (omfattar adresserna Döbelnsgatan 79 och Surbrunnsgatan 37). Inför köpet av fastigheten utfördes en besikting av fastigheten för att bedöma det underhållsbehov som föreligger.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2014: OVK
2014: Hissrenovering
2012: Stamspolning
2012: Injustering av värmesystem
2012: Byte av radiator- och stamregleringsventlier
2011: Byte av torktumlare
2010: Fönsterrenovering mot gård
2008: Målning av trapphus
2007: Installation, två frånluftsfläktar tak
2007: Ny undercentral
2006: Takvärmeanläggning
1974: Stambyte

PLANERADE RENOVERINGAR
2015: Byte av servicekabel (huvudmatningen för elen)

KABEL/TV/BREDBAND:
Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för kabel-TV och bredband. Leverantör är Com Hem www.comhem.se.

GÅRD:
Lummig och fin innergård där det finns trädgårdsmöbler.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 mangel.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
Cykelrum på gården som även kan användas som barnvagnsrum.

PARKERING:
Boendeparkering gäller i området.

PANTSÄTTNINGSAVGIFT/ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift kan tas ut efter beslut av styrelsen. Överlåtelseavgiften får uppgå till max 2,5 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för ansökan om medlemskap. Pantsättningsavgiften får uppgå till max 1 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för underrättelse av pantsättning.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

Omgivning


Det attraktiva läget erbjuder ett rikt utbud av Vasastans restauranger, caféer och affärer. Bland annat finner ni välrenommerade Browallshof, Svartengrens och Sirap. Inom några minuter nås all tänkbar service såsom bank, apotek, mataffär mm. Träningsmöjligheter på Sats och World Class som ligger i området. I närheten har du även tillgång till en rad grönområden och parker som erbjuder härliga promenader och fikapauser som Lill-Jansskogen, Vanadislunden samt Hagaparken med härliga gräsmattor och badplatser, tennisbanor, caféer och restauranger samt kanotklubb invid Brunnsviken. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje vid Odenplan/Rådmansgatan eller röda linjen och Roslagsbanan vid Tekniska Högskolan. Promenadavstånd till Stureplan, Odenplan, KTH, Handels och Stockholms Universitet.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.