Genomgående sekelskiftesfyra med egen grönskande uteplats

Stäng fullskärmsläge

Genomgående sekelskiftesfyra med egen grönskande uteplats

Välkommen till denna vackra, genomgående sekelskiftesfyra med egen uteplats, omgiven av en skyddad del av gården. En grön oas mitt i innerstan! Här finner du den perfekta lägenheten för den lilla familjen. Två sovrum mot den lugna innergården, stor matsal för trevliga bjudningar samt ett kök med plats för matbord för mysiga familjemiddagar. Du finner även ett rymligt vardagsrum, badrum med både dusch och bubbelbad samt en gästtoalett. Optimalt läge i Vasastan med närhet till både lummiga parker samt shopping och restauranger. Möjlig femma!

Ansvarig mäklare

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Matsal

Matsal

Uteplats på ca 9 kvm

Hall

Stilrent kök med plats för matbord

Gott om förvaring

Vinkyl

Kök

Vacker mosaik

Utgång till uteplats

Vardagsrum

Generöst ljusinsläpp

Vardagsrum

Vardagsrum

Platsbyggd bokhylla och kista

Plats för stort matsalsbord

Djupa fönsternischer

Badrum

Duschkabin

Bubbelbad och tvättmaskin

Sovrum

Klädkammaren nås från sovrummet

Klädkammare

Sovrummen

Barnrum

Utsikt från barnrum

Gästtoalett

Egen uteplats

Uteplats

Grönskande träd

Innergård

Trapphus

Teknologgatan

Tegnérlunden

Tegnérlunden

Tegnérlunden

Tegnérlunden

Planritning

Alternativ ritning (inga garantier lämnas)

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan BV. Hiss finns.
Adress: Teknologgatan 9 A, 11360 Stockholm
Avgift: 4 298 kr inkl värme, vatten och kabel-tv basutbud
Driftskostnad: 6441 kr/år

Interiör

Antal rum
4 rum + kök

Boarea
94 m², faktisk uppmätn norm SS 21054:

ENTRÉ/HALL
Välkomnande entré med säkerhetsdörr. Massivt trägolv, ljusa väggar och vitt tak.

KÖK
Rymligt och effektivt kök (av märket Sentens producerat av Marbodal) som erbjuder gott om förvaring. Vitvaror från Electrolux i form av spis med induktionshäll, varmluftsugn, extra hög kyl/frys och diskmaskin. Fläkt från Franke och vinkyl från Dometic. Köksbänk i granit, som erbjuder bra arbetsytor, med vacker mosaik ovan. Sockellådor för ytterligare förvaring. Från köket nås den mysiga uteplatsen genom glasade dubbeldörrar, vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Här finns plats för matbord för fyra personer. Massivt trägolv, vita väggar samt vitt tak.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och bibliotekshörna. Platsbyggd bokhylla och kista. Två stora vackra fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. Massivt trägolv, ljusa väggar samt vitt tak.

MATSAL
Stor matsal som liksom vardagsrummet har två stora fönster. Det finns gott om plats för ett stort matsalsbord. Rummet kan även användas som sovrum. Massivt trägolv, ljusa väggar och en tapetserad fondvägg samt vitt tak.

SOVRUM
Större sovrum som vetter mot innergården. Här finns en praktisk klädkammare med både hyllor och hängen för klädförvaring. Massivt trägolv, vita väggar samt vitt tak.

SOVRUM
Mindre sovrum som fungerar perfekt som barnrum. Massivt trägolv, ljusa väggar samt vitt tak.

BADRUM
Stort och fräscht badrum med både duschkabin och bubbelbad. Tvättmaskin, handfat med kommod, elburen golvvärme, handdukstork samt ett skåp bredvid tvättmaskinen för extra förvaring. Golv i ljus klinker, vitkaklade väggar samt vitt tak.

TOALETT
Gästtoalett med handfat och wc.

UTEPLATS
Till bostadsrätten finns ett arrende för en uteplats på ca 9 kvm. Uteplatsen, som har sol på förmiddag och eftermiddag, ligger i sydvästläge och är omgiven av en skyddad del av gården. Här finns plats för utemöbler.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett källarförråd. På gården finns även gemensamma förråd för uteleksaker och grill.

Dokument

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning Astrea 4 2015.pdf

BRF Astrea 4

Bostadsrättsföreningen Astrea nr 4 är en så kallad äkta förening som registrerades 1897. Föreningen består av 3 flerbostadshus som byggdes 1881 och förvärvades 1896. Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt och den totala lägenhetsytan uppgår till 1 910 kvm. Föreningen har låg belåning och god ekonomi.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1978: Stambyte kök
1979: Målning fönster
1995: Elstambyte
1998: Ny fjärrvärmecentral
2002: Rörstambyte
2004: Målning av fönster
2004: Reparation och målning av tak
2005: Renovering av mur och sophus
2006: Tvättstuga
2006: Omputsning av fasad
2008: Dränering av gårdshus
2008: Byggnation av källarförråd
2009: Säkerhetsdörrar
2009: Nya balkonger
2009: Gårdsupprustning
2009-2010: Nyinstallation av hiss
2009-2011: Ombyggnad av vind i gatu- och gårdshustill bostadsyta
2010: Renovering av föreningslokal
2010-2011: Översyn av yttertak
2010-2011: Målning trapphus
2010-2011: OVK samt åtgärder
2013: Uppgradering av fjärrvärmecentral, byte av termostater i lgh samt injustering av värmen
2014: Byte av expansionskärl

KOMMANDE RENOVERINGAR
Fönsterrenovering kommer att påbörjas inom kort.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På gården finns cykelställ. Tvättstuga finns över gården i D-husets källare. Det finns även en föreningslokal som kan nyttjas vid intresse.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

KABEL-TV/BREDBAND
ComHem är leverantör av bredband och kabel-tv.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen och uppgår för närvarande till 1 107,50 kr. Pantsättningsavgift betalas av låntagaren och uppgår för närvarande till 443 kr.

Omgivning


Här bor du på en lugn gata nära Vastans utbud av restauranger och av shopping i city med Hötorget i närheten. Härligt att strosa Drottninggatan ända ner till Gamla stan. Varför inte passa på att njuta av spabehandlingar på anrika Centralbadet, eller gå på någon av de många träningsanläggningarna som finns i området. Suveräna kommunikationer då det endast tar 10 min att gå Upplandsgatan/Vasagatan ner till T-Centralen med dess utbud av tunnelbana, tåg, bussar och flygbussar. Till Odenplans kommunikationer och shopping tar det bara några minuter. Lägenheten ligger i ett av Stockholms park-tätaste områden, med lummiga Observatorielunden, Tegnerlunden och Spökparken runt hörnet och Vasaparken på nära håll. Dessutom nära till den ljuvliga oasen Hagaparken invid böljande Brunnsviken. På andra sidan gatan upprustas kvarteret Vega av Oscar Properties vilket kommer att innebära nya bostäder samt offentlig parkmark. Här finns gott om bra förskolor och skolor.

Parkering
Boendeparkering gäller i området. Läs mer på deras hemsida www.stockholm.se/tk.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.