Stäng fullskärmsläge

Sekelskifte med balkong, fungerande kakelugnar och låg avgift

Välkommen till denna underbara sekelskifteslägenhet som har två fungerande kakelugnar(!) samt balkong mot gården. Här finner du alla tidstypiska sekelskiftesdetaljer såsom generös takhöjd, vackra stuckaturer, takrosetter (till och med i badrummet), kakelugnar och vackra fönster med djupa fönsternischer. Stort vardagsrum som erbjuder trevliga bjudningar eller mysiga hemmakvällar då det finns plats för både matsalsbord och soffgrupp. 4 sovrum samt ett badrum och en gästtoalett.

Vackra stuckaturer

Vardagsrum

Hall

Kök med gott om förvaring

Kök

Plats för litet matbord

Kök

Sovrum med utgång till balkong

Mysig balkong mot gården

Sovrum med fönster mot gården

Sovrum

Plats för matsalsbord

Stort vardagsrum

Vacker, välbevarad kamin

Takrosett

Fungerande kakelugn

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Arbetsrum/sovrum med kakelugn

Helkaklat badrum

Badrum

Gästtoalett

Vackert trapphus

Utsikt från balkong

Kungstensgatan

Planritning

Alternativ planritning

Planritning

Alternativ planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 2. Hiss finns.
Adress: Kungstensgatan 59, 2 tr, 113 29 Stockholm
Avgift: 2 882 kr inkl VA och kabel-tv (basutbud)
Driftskostnad: 16276 kr/år

Interiör

Antal rum
4,5 rum + kök

Boarea
105 m², föreningens information

ENTRÉ/HALL
Rymlig hall med rymlig garderob för avhängning. Härifrån nås gästtoaletten som finns vid entrén. Vitt tak med takrosett, vita väggar samt vackra plankgolv.

KÖK
Ljust kök med ypperliga förvaringsmöjligheter. Vitvaror i form av svart kyl/frys från LG, varmluftsugn, spis med induktionshäll, diskmaskin och fläkt. Bänkskivan i trä, med vitt kakel ovan, erbjuder gott om arbetsytor. Vitt tak med takrosett, vita väggar samt plankgolv.

BADRUM
Badrum med dusch bakom vägg. Elburen handdukstork och golvvärme. Handfat med kommod samt spegelskåp ovan wc. Vitt tak med takrosett, vita kaklade väggar samt golv i svart och vitt klinker.

VARDAGSRUM
Stort, ljust vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Här finner du en underbar, fungerande kakelugn, vackra stuckaturer och takrosett. Två stora fönster, med djupa fönsternischer, erbjuder ett generöst ljusinsläpp. Vita väggar, vitt tak samt plankgolv.

TOALETT
Gästtoalett med wc, handfat och skåp. Vitt tak, vita kaklade väggar samt golv i svart och vitt klinker.

BALKONG
Från det stora sovrummet nås den trevliga balkongen som vetter mot gården.

SOVRUM
Stort sovrum med utgång till balkong. Garderobsvägg för praktisk klädförvaring. Vitt tak med takrosett, vita väggar samt plankgolv.

SOVRUM
Sovrum mellan köket och det stora sovrummet. Sovrummet har garderob och vetter mot gården. Vitt tak med takrosett, plankgolv samt vita väggar och en vägg med mönstrad tapet.

SOVRUM
Sovrum som nås från vardagsrummet med fönster mot lugna Kungstensgatan. Detta har tidigare varit ett stort rum som delats av till två. Väggen är uppsatt så att stuckaturer och takrosett är välbevarat om man skulle vilja ta ner väggen igen. Vitt tak med takrosett och stuckaturer, en vägg med tapet, vita väggar samt plankgolv.

ARBETSRUM/SOVRUM
Andra delen av det avdelade rummet. Passar perfekt som antingen arbetsrum eller sovrum. Här finns ytterligare en fungerande kakelugn. Vitt tak med takrosett, vita väggar samt plankgolv.

Brf Tuben 12

Brf Tuben 12 är en så kallad äkta förening som bildades 1920. Föreningen består av 12 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler som är uthyrda som kontor. Föreningen har planer på att sälja av vinden, inget beslut är för tillfället tagna.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2014-2015: Gårdsrenovering
2009: Fasadrenovering
2009: OVK
2009: Omläggning av taket
2009: Målning av fönster
2008: Målning av entré och trapphus
2000-talet: Byte av stammar i denna lägenhet
70-80-tal: Elstigar

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen tar ej ut dessa avgifter

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På gården finns det gemensam grill och utemöbler.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Leverantör av kabel-tv och bredband är ComHem.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person.

Omgivning


Här bor du nära alla mysiga restauranger och det stora utbudet av shopping i city med Hötorget alldeles i närheten. Härligt att strosa Drottninggatan ända ner till Gamla stan. Varför inte passa på att njuta av spabehandlingar på anrika Centralbadet, eller gå på någon av de många träningsanläggningarna som finns i området. Suveräna kommunikationer då det endast tar 10 min att gå Upplandsgatan/Vasagatan ner till T-Centralen med dess utbud av tunnelbana, tåg, bussar och flygbussar. Även nära till Odenplan med dess kommunikationer och shopping. Dessutom nära till Vasastans vackra parker Observatorielunden, Vasaparken, Tegnérlunden och ljuvliga oasen Hagaparken invid böljande Brunnsviken.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.