Föreningsrekord!

Stäng fullskärmsläge

Föreningsrekord!

På Frejgatan 47 i ett vackert tjugotalshus intill Vanadislunden ligger den här självsäkra Vasastanstrean. Massiva trägolv, marmor och design skapar tillsammans med en optimerad planlösning ett perfekt boende i insynsskyddat läge. Balkongbygge är på gång i föreningen och det finns bygglov för balkong på sovrummet. Våningen är stilsäkert renoverad med sinne för detaljer. Välkommen!

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 2 av 6. Hiss finns.
Adress: Frejgatan 47, 2 tr, 113 49 Stockholm
Avgift: 3 068 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 4900 kr/år

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
66 m²,

ENTRÉ/HALL
Trevlig hall med golv i oljad ekparkett, höga socklar, vita väggar och vitt tak.

KÖK
Golv i oljad ekparkett, vita väggar och vitt tak. Stilrent kök i ljust grå ton med mässinghandtag samt bänskiva och stänkskydd i marmor. Spis från Bertazzoni med spisfläkt från Franke ovanför. Kyl/frys integrerad från Celinda samt diskmaskin från Bosch. Väl tilltaget vinställ invid väggen.

BADRUM
Snyggt badrum med golv i Carrarramarmor med elburen golvvärme, vitt kaklade väggar och vitt tak med spotlights. Inbyggd badrumshylla med god förvaring samt infälld badrumsspegel med integrerad belysning. Regndusch, wc samt handdukstork.

MATSAL/SOVRUM
Golv i oljad ekparkett, vita väggar samt vitt tak. Glasvägg mot vardagsrum med draperi som kan användas för att skilja av. Rummet kan användas som matsal, sovrum, gästrum eller arbetsrum. Stort fönster med utsikt över innergården.

VARDAGSRUM
Golv i oljad ekparkett, vita väggar och vitt tak. Rummet är rymligt med ett stort fönster med utsikt söderut över innergården. Här finns plats för såväl vardagsrum som matplats om man vill.

SOVRUM
Sovrummet har vitlaserat massivt plankgolv, vita väggar och vitt tak. Ett stort fönster i söder ger gott om ljus till rummet. Här finns en inbyggd klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med tre rymliga garderober. Golv i vitlaserat massivt plank och vita väggar

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Dokument

Energideklaration
Energideklaration.pdf
Killingen 21 Årsredovisning.pdf
Revisionsberättelse.pdf
Stadgar
STADGAR Killingen21.pdf
Årsredovisning 2016

Brf Killingen 21

Brf Killingen 21 är en äkta förening som registrerades 2001 och köpte fastigheten 2013. Huset byggdes 1929 och består av 42 bostadsrätter 4 hyresrätter samt 4 uthyrningslokaler. Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1996: Fastigheten totalrenoverades inklusive:
- Byte av elstigar
- Byte av stammar i kök och badrum
- Fasad
- Fönster
2010: Renovering av tvättstuga
2013: Målning av trapphus
2015-2016: Hissar
2015-2016: Takrenovering
2015-2016: Fasadrenovering

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelställ finns på bakgården. Tvättstuga finns i källaren.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Leverantör av kabel-tv och bredband är både Com Hem och Bredbandsbolaget.

MEDLEMSKAP
Juridisk person godkänns ej som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår till 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgiften uppgår till 1 % av gällande prisbasbelopp.

Läs gärna mer på föreningens hemsida
http://brf-killingen21.se/home

Omgivning


Vasastan har fått sitt namn från Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset. Statyn gav namnet till Vasabron, som i sin tur gav namnet till Vasagatan, vilken leder in till och inspirerade till namnet Vasastaden som blev officiellt 1926. Innan stadsplanen togs fram 1880 låg här Rörstrands och Sabbatsbergs ägor samt Bergianska trädgården. Den första bebyggelsen skedde söder om Odengatan, tätt följt av den norra sidan. Därefter kom Birkastan, Röda Bergen, Rörstrand och Atlas. I stadsdelen finns fyra församlingar; Adolf Fredrik, S:t Johannes, S:t Matteus och Gustav Vasa.

Vasastan erbjuder en underbar blandning av grönskande parker, paradgator, torgplatser och mysiga bostadskvarter. Här bor man i allt från vackra sekelskifteshus till praktiska funkishus med stora fönsterpartier. Spritt över området är ett rikligt utbud av barer, restauranger och kaféer som livar upp den trevliga stadsdelen. Stadsdelens rika historia och mångsidighet gör att en mångfald av personligheter känner sig hemma här.

Nu samsas här barnfamiljer med trendmedvetna, karriärister och kulturpersonligheter. Det ger en lagom blandning av livlighet och lugn som gör att livet är lite extra njutbart i Vasastan.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.