Såld! Kontakta oss för mer information

Stäng fullskärmsläge

Såld! Kontakta oss för mer information

Sekelskiftesfyra på charmiga Luntmakargatan med närhet till city, Odenplan och grönområden. Generösa sällskapsytor och sekelskiftesdetaljer såsom kakelugnar, högt i tak och stora fönster ger en smakfull helhet. Välkommen på visning till ett fantastiskt fint boende i en bra förening i en välskött fastighet!

Ansvarig mäklare

Malin Cervell
Produktionsledare
0700927923
malin@vasastansmaklarna.se

Kök

Kök

Kök

Matplats

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum/detalj

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Sovrum 3

Badrum

Vacker detalj badrum

Trapphus

Framsida

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 1 av 4. Ingen hiss.
Adress: Luntmakargatan 76, 113 51 Stockholm
Avgift: 3 500 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 10800 kr/år

Interiör

Antal rum
4 rum + kök

Boarea
90 m², föreningens information

Rumsbeskrivning
. Genomgående planlösning med ett inbjudande kök samt tre sovrum och ett stort vardagsrum. Bostaden har en välbevarad charm från byggåret, generös takhöjd med vackra fungerande kakelugnar, stora fönsterpartier och ett vackert trägolv. Detta skapar en perfekt helhetsbild av ett drömboende.

KÖK
Stilfullt renoverat kök med vita skåp och marmorbänkar. Helkaklade vita väggar och ett ljust trägolv ger en fantastisk helhet. Här finns matplats för 4-6 personer. Maskinell utrustning består av ugn, spis, kyl/frys samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till köket ligger det spatiösa vardagsrummet som vetter ut mot Luntmakargatan med ett stort spröjsat fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet erbjuder en kakelugn och dekorativ takstukatur. Den generösa takhöjden ger ett luftigt intryck. Här kan man med fördel möblera för olika alternativ.

SOVRUM 1
Mindre sovrum som vetter mot den lugna innergården. Här finns det plats för både säng och skrivbord. Detta sovrum kan med fördel användas som gästrum eller arbetsrum.

SOVRUM 2
Ett stort sovrum som vetter mot den lugna innergården, det finns gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Vacker ljus färg på väggarna och mörkt trägolv. Stort vackert spröjsat fönster med en djup nisch i marmor.

SOVRUM 3
Stort sovrum som i dagsläget används som barnrum. Rummet har ett vackert burspråk och en ståtlig kakelugn, detta rum kan med fördel användas som ett sovrum eller ett extra sällskapsrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering.

BADRUM
Smakfullt inrett badrum med dusch, vitt kakel och golvvärme under klinker i marmor. Generösa förvaringsmöjligheter i kommod. I anslutning till badrummet mot hallen återfinns en inbyggd tvättpelare.

ENTRÉ/HALL
Välkommande hall som öppnar upp direkt till det inbjudande köket. Här finns det gott om förvaringsutrymmen i form av ett flertal garderober och en stor klädkammare.

Dokument

Energideklaration.pdf
Stadgar.pdf
Årsredovisning-2014.pdf

Brf Sjölunten

Brf Sjölunten är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 8 bostadsrättslägenheter. Det finns även 3 lokaler. Föreningen köpte fastigheten 2001.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1112 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 445 kr/pant.

Föreningen anordnar gemensam vårstädning.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Gemensam gård med sittgrupp, piskställning, cykel- och barnvagnsförråd. Tvättstugan är belägen i källaren utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel och handfat.

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Com Hem.

RENOVERINGAR
Stambyte varierar från lägenhet till lägenhet och har genomförts de senaste 10-15 åren, inklusive de vertikala.
2000 Elstambyte
2004 Omasfaltering av gård
2005 Omputsning av fasad
2005 Taket lades om och takvärmeslingor installerades
2007 Renoverades rökgaskanaler
2013 Trapphusrenovering (ommålning och ny belysning)
2013 Nya stuprör
2014 Nya maskiner i tvättstugan
2015 Säkerhetesdörrar


PARKERING
I området råder boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se

Omgivning


Här bor du nära alla mysiga restauranger och det stora utbudet av shopping i city med Hötorget alldeles i närheten. Härligt att strosa Drottninggatan ända ner till Gamla stan. Varför inte passa på att njuta av spabehandlingar på anrika Centralbadet, eller gå på någon av de många träningsanläggningarna som finns i området. Suveräna kommunikationer då det endast tar 10 min att gå Upplandsgatan/Vasagatan ner till T-Centralen med dess utbud av tunnelbana, tåg, bussar och flygbussar. Även nära till Odenplan med dess kommunikationer och shopping. Dessutom nära till Vasastans vackra parker Observatorielunden, Vasaparken, Tegnérlunden och ljuvliga oasen Hagaparken invid böljande Brunnsviken.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.