Föreningsrekord!

Stäng fullskärmsläge

Föreningsrekord!

Bostaden såldes till ett pris som var rekord i bostadsrättsföreningen vid tiden för försäljningen, enligt underlag från Valueguard.

Missa inte denna ljusa och rymliga vindsvåning i etage där underbar sekelskiftescharm möter stilsäker design. En perfekt lägenhet för dig som söker flera sovrum samt härliga sociala ytor.
På nedervåningen finns ett väl tilltaget kök med plats för ett stort matbord som rymmer alla dina nära och kära. Köket är praktiskt placerat intill vardagsrummet så att du efter en trevlig middag kan förflytta sällskapet till vardagsrummet för att fortsätta en lyckad kväll i lite bekvämare miljö.
På ovanvåningen finns de tre sovrummen samt ett otroligt stilsäkert badrum med marmorgolv, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Den härliga takterrassen, som rymmer ett stort matbord, ligger i sydostläge och inbjuder till trevliga middagar och härliga stunder i solen.
Vackra golv i ekparkett, djupa fönsternischer samt generös takhöjd med bevarade takbjälkar. Möjlig femma!

Ansvarig mäklare

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Stort och ljust vardagsrum

Stora fönster

Vardagsrum

Härligt ljusinsläpp

Ljupa fönsternischer

Trappa

Gott om förvaring i hallen

Stort kök

Öppet mot vardagsrummet

Vacker bänkskiva i marmor

Plats för stort matbord

Kök

Terrass i söderläge

Utsikt

Hall på ovanvåningen

Sovrum intill terrassen

Plats för större säng om så önskas

Sovrum

Plats för både säng och arbetsplats

Sovrum

Väldigt fräscht badrum

Badrum

Dusch med takfönster

Gästtoalett

Lummig innergård

Gården

Teknologgatan

Nedervåning

Ovanvåning

Alternativ planritning, nedervåning. Inga garantier lämnas

Alternativ planritning, nedervåning. Inga garantier lämnas

Alternativ planritning, ovanvåning. Inga garantier lämnas.

Nedervåning

Ovanvåning

Alternativ planritning, nedervåning. Inga garantier lämnas

Alternativ planritning, nedervåning. Inga garantier lämnas

Alternativ planritning, ovanvåning. Inga garantier lämnas.

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 3 av 3. Ingen hiss.
Adress: Teknologgatan 9 C, Högst upp, 113 60 Stockholm
Avgift: 4 830 kr inkl värme, vatten och kabel-tv basutbud
Driftskostnad: 9000 kr/år

Interiör

Antal rum
4 rum + kök

Boarea
105 m², faktisk uppmätn norm SS 21054:

Biarea
9 m²

ENTRÉ/HALL
Entré med behändig förvaring för både kläder och skor i form en öppen garderobsvägg. Från hallen nås gästtoaletten. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum, i anslutning till köket, med gott om plats för soffgrupp. Stor bokhylla intill trappen. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

KÖK
Stort och ljust kök med plats för stort matbord. Vitvaror från Smeg i form av gasspis, kyl/frys och ugn. Kolfilterfläkt från Franke samt diskmaskin. Vacker bänkskiva i marmor. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM 1
Litet sovrum med fönster mot takterrassen. Här finns även ett garderobsutrymme för klädförvaring. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM 2
Sovrum som fungerar perfekt som gästrum eller barnrum. Plats för både säng, garderob samt skrivbord. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM 3
Största sovrummet med plats för både stor säng, garderob samt arbetsplats. Vita väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

BADRUM
Väldigt ljust och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig dusch med takfönster, stort handfat med kommod samt elburen golvvärme. Vita kaklade väggar, vitt tak samt vackert marmorgolv.

TOALETT
Liten gästtoalett med wc samt handfat med kommod. Vita väggar, vitt tak samt grått klinkergolv.

TERRASS
Takterrass i sydostläge. Här finns plats för bord och stolar. Längst ut finns även en platsbyggd bänk.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Dokument

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning Astrea 4 2015.pdf

BRF Astrea 4

Bostadsrättsföreningen Astrea nr 4 är en så kallad äkta förening som registrerades 1897. Föreningen består av 3 flerbostadshus som byggdes 1881 och förvärvades 1896. Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt och den totala lägenhetsytan uppgår till 1 910 kvm. Föreningen har låg belåning och god ekonomi.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1978: Stambyte kök
1979: Målning fönster
1995: Elstambyte
1998: Ny fjärrvärmecentral
2002: Rörstambyte
2004: Målning av fönster
2004: Reparation och målning av tak
2005: Renovering av mur och sophus
2006: Tvättstuga
2006: Omputsning av fasad
2008: Dränering av gårdshus
2008: Byggnation av källarförråd
2009: Säkerhetsdörrar
2009: Nya balkonger
2009: Gårdsupprustning
2009-2010: Nyinstallation av hiss
2009-2011: Ombyggnad av vind i gatu- och gårdshustill bostadsyta
2010: Renovering av föreningslokal
2010-2011: Översyn av yttertak
2010-2011: Målning trapphus
2010-2011: OVK samt åtgärder
2013: Uppgradering av fjärrvärmecentral, byte av termostater i lgh samt injustering av värmen
2014: Byte av expansionskärl

KOMMANDE RENOVERINGAR
Fönsterrenovering kommer att påbörjas inom kort.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På gården finns cykelställ. Tvättstuga finns över gården i D-husets källare. Det finns även en föreningslokal som kan nyttjas vid intresse.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

KABEL-TV/BREDBAND
ComHem är leverantör av bredband och kabel-tv.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen och uppgår för närvarande till 1 107,50 kr. Pantsättningsavgift betalas av låntagaren och uppgår för närvarande till 443 kr.

Omgivning


Vasastan har fått sitt namn från Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset. Statyn gav namnet till Vasabron, som i sin tur gav namnet till Vasagatan, vilken leder in till och inspirerade till namnet Vasastaden som blev officiellt 1926. Innan stadsplanen togs fram 1880 låg här Rörstrands och Sabbatsbergs ägor samt Bergianska trädgården. Den första bebyggelsen skedde söder om Odengatan, tätt följt av den norra sidan. Därefter kom Birkastan, Röda Bergen, Rörstrand och Atlas. I stadsdelen finns fyra församlingar; Adolf Fredrik, S:t Johannes, S:t Matteus och Gustav Vasa.

Vasastan erbjuder en underbar blandning av grönskande parker, paradgator, torgplatser och mysiga bostadskvarter. Här bor man i allt från vackra sekelskifteshus till praktiska funkishus med stora fönsterpartier. Spritt över området är ett rikligt utbud av barer, restauranger och kaféer som livar upp den trevliga stadsdelen. Stadsdelens rika historia och mångsidighet gör att en mångfald av personligheter känner sig hemma här.

Nu samsas här barnfamiljer med trendmedvetna, karriärister och kulturpersonligheter. Det ger en lagom blandning av livlighet och lugn som gör att livet är lite extra njutbart i Vasastan.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.