Välplanerad etta, med låg avgift, på attraktivt läge

Stäng fullskärmsläge

Välplanerad etta, med låg avgift, på attraktivt läge

Välkommen till en underbar sekelskiftespärla på toppenläge. Denna mysiga etta är otroligt välplanerad med ett sovloft ovan hallen som möjliggör möblering med både garderob för förvaring, soffa, tv samt matbord. Allt du kan tänkas behöva!
Lägenheten karaktäriseras av sin otroligt generösa takhöjd på 3,4 m och stora fönster med vackra speglade fönsternischer.
För sina få kvadratmeter så erbjuder lägenheten gott om förvaringsmöjligheter. Under sovloftet finns garderob för klädförvaring, ett förråd nås från hallen och ovan köket finns ett stort förvaringsutrymme som nås från loftet.

Du bor här på ett ypperligt läge med nära till tunnelbanans gröna och röda linje. Både Odenplan och Stureplan finns inom ett kort promenadavstånd och du har gott om trevliga butiker och restauranger omkring dig.

Föreningen utför i dagsläget stambyte i huset. Denna lägenheten kommer att renoveras från början av januari och du har möjligheten att få flytta in så fort detta är klart.

Ansvarig mäklare

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Stora härliga fönster

Vy från loft

Vy från hallen

Djupa fönsternischer

Högt i tak

Plats för matbord

Garderob under loftet

Kök

Helkaklad dusch

Toalett

Hall

Vackert trapphus

Tak i trapphus

Karlavägen

Karlavägen 1

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 1/2 av 5. Hiss finns.
Adress: Karlavägen 1, 1/2 tr, 114 24 Stockholm
Avgift: 1 190 kr inkl. värme, vatten o hushållsel
Driftskostnad: 4020 kr/år

Interiör

Antal rum
1 rum + kök

Boarea
25 m², föreningens information

ENTRÉ/HALL
Hall med förvaring i form garderob under sovloftet (den lilla garderoben ingår ej). Ljusgrå väggar, vitt tak samt linoleummatta.

VARDAGSRUM
Stort rum med två stora fönster med djupa fönsternischer. Lättmöblerat rum som ger plats åt både soffa, tv samt matbord. Sovloftet finns ovan hallen och har ett smart förvaringsutrymme som sträcker sig över köket. Ljusgrå väggar, vitt tak samt linoleummatta.

KÖK
Kök med svarta skåpsluckor. Bänkskiva i trä, med vitt kakel ovan, samt rostfritt stål. Ugn, spis, kolfilterfläkt, kyl/frys samt mikrovågsugn. Vita väggar, vitt tak samt linoleummatta.

TOALETT
Toalett med wc samt handfat. Hyllor för extra förvaring finns ovan wc. Ljusgrå väggar, vitt tak samt linoleummatta.

DUSCH
Dusch med vita kaklade väggar, vitt tak samt grått klinkergolv.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett källarförråd.

Dokument

Ekonomisk plan Brf Skatan 7
Energideklaration_50750
Stadgar Brf Skatan 7 .pdf
Årsredovisning 2015.pdf

Brf Skatan 7

Brf Skatan 7 bildades 1987 och består av 30 lägenheter, varav 29 är bostadsrätter och 1 är hyresrätt, samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen köpte fastigheten 2015 och är en äkta förening.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
1998: Trapphus
2007: OVK
2014: Nya maskiner till tvättstugan
2016: Vindslägenheter samt delar av taket

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem.
Föreningen kan godkänna delat ägande.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren och har 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkskåp. Cykelrum finns i källaren.

GARAGE
Föreningen har ett garage med 7 parkeringsplatser. 6 av platserna kostar 2500 kr/månad och den sista kostar 3500 kr/månad. För tillfället är det kö.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår till 2,5 % av prisbasbeloppet och betalas av köparen.
Pansättningsavgiften uppgår till 1 % av prisbasbeloppet.

KABEL-TV/BREDBAND
Com Hem är leverantör av kabel-tv och bredband.

Omgivning


Attraktivt läge på Östermalm nära både cityliv och natur. På gångavstånd finns Östermalmstorg med saluhallens stora utbud av matvaror, Stureplan med sitt nöjesliv och Humlegården med sin härliga grönska. Bara några kvarter bort ligger Karlaplan med Fältöverstens köpcentrum där du finner ett stort utbud av all tänkbar service med butiker och matvaruaffärer.

För den som föredrar längre promenadslingor, öppna ytor och vatten ligger Djurgården och Lill-Jansskogen inom promenadavstånd.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.