Stäng fullskärmsläge

Klassiskt sekelskifte med öppen spis och balkong

OBS! Avgiften kommer att sänkas till 5 427 SEK 2016-01-01.
På fjärde våningen i ett klassiskt sekelskifteshus invid Odengatan möts ni här av en ståtlig våning med underbar sekelskiftesanda, öppen spis och balkonger. Bostaden är smakfullt utformad med sekelskiftesdetaljerna bevarade. Vackra parkettgolv och furugolv, högt i tak med takrosetter och stuckatur ger rymd och trevnad. Våningens planlösning är representativ med generösa sociala ytor (5 rum totalt) och kan vid behov ändras för att ge fler sovrum/gästrum.

Läget vid Odengatan är ett av Vasastans bästa med all tänkbar service direkt utanför porten. Restaurangutbudet är även strålande med närhet till ett flertal bra restauranger.
I närheten ligger ICA, Coop, Ostbutiken mm. Här saknar man verkligen ingenting.

Vardagsrum

Vardagsrum

Vackra detaljer i bostaden

Vardagsrum mot matsal

Matsal från vardagsrum

Matsal mot vardagsrum

Inbjudande matsal för större middagsbjudningar

Detalj matsal

Vackra detaljer i bostaden

Vackra detaljer i bostaden

Inbjudande matsal mot vardagsrum

Sovrum 3/Arbetsrum

Sovrum 3/Arbetsrum

Badrum

Detalj dusch badrum

Matplats kök

Praktiskt kök

Vacker stenskiva kök

Kök

Kök

Balkong mot den trevliga innergården

Balkong mot den trevliga innergården

Tidsenligt serveringsskåp

Serveringsgång och sovrum 3

Sovrum 1

Sovrum 1 mot hall

Inbjudande hall

Hall

Gäst-WC

Vacker entré fastigheten

Fasad

Planritning med text

Planritning med text

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 4 av 5. Hiss finns.
Adress: Odengatan 34, 4 tr, 113 51 Stockholm
Avgift: 6 030 kr VA/värme, Comhem basutbud samt bredband
Driftskostnad: 7800 kr/år

Interiör

Antal rum
5 rum + kök

Boarea
166 m², faktisk uppmätn norm SS 21054:

ENTRÉ/HALL
Spatiös hall med parkettgolv, ljusa väggar och vitt tak. Vackra dörrar, högt i tak och höga socklar i typisk sekelskiftesstil. Längre fram finner man en inre hall med platsbyggda serverings skåp samt städskåp och en extra garderob. Ytterdörren har även säkerhetsgrind.

VARDAGSRUM
Pampigt vardagsrum som nås från entré och matsal. Mycket sekelskiftesdetaljer i form av höga socklar, takrosett, djupa fönsternischer och välbevarad stuckatur. Gott om ljusinsläpp från två stora fönster med fönsterskivor i kolmårdsmarmor. Golv i fiskbensparkett, ljust målade väggar och vitt tak. Plats för avkoppling med öppen spis.

MATSAL
Representabel matsal i anslutning till vardagsrum. Sekelskiftsdetaljer i form av högt i tak, takrosett, stuckatur, höga socklar och djupa fönsternischer. Två fönster med fönsterskivor i kolmårdsmarmor. Golv i fiskbensparkett, ljust målade väggar och vitt tak.

SÄLLSKAPSRUM/SOVRUM
Även sällskapsrummet andas sekelskifte med vacker stuckatur, takrosett, djupa fönsternischer och höga socklar. Ett stort fönster med fönsterskiva i kolmårdsmarmor. Detta rum går även att göra om till ett extra sovrum. Furugolv, ljus tapet och vitt tak.

BADRUM
Lyxigt och fräscht badrum. Handfat med kommod, spegel, extra sminkspegel, WC, elburen golvvärme. Golv i ljus klinker, vitkaklade väggar samt vitt tak. Det nedsänkta duschutrymmet har tre olika högt monterade duschmunstycken, en handdusch, fyra små sidoduschar och en vattenpip. Allt från Hans Grohe.

KÖK
Trevligt och effektivt kök som erbjuder gott om förvaring. Vitvaror i form häll, ugn, micro, Kyl/frys/ismaskin och diskmaskin. Köksbänk i granit, som erbjuder bra arbetsytor, med vackert kakel ovan. Från köket nås den mysiga balkongen genom glasade dubbeldörrar, vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Här finns plats för matbord för fyra personer. Massivt trägolv, vita väggar samt vitt tak.

SOVRUM 2
Mindre sovrum/arbetsrum som även det andas sekelskifte med vacker stuckatur, takrosett, djupa fönsternischer och höga socklar. Ett stort fönster med fönsterskiva i kolmårdsmarmor. Fem garderober för bra förvaring finns även i detta rum. Furugolv, ljus tapet och vitt tak.

SOVRUM 1
Sovrum som nås från hall. Vackert furugolv, ljusa tapeter och vitt tak. Mycket sekelskifte även här med höga socklar, djupa fönsternischer, takrosett och stuckatur. Ett fönster med bänkskiva i kolmårdsmarmor.

BALKONGER
Stor inbjudande balkong som nås från köket samt en mindre balkong som nås från entrén/hallen.

GÄST-WC
Mindre toalett med handfat i anslutning till hallen. Sandstensgolv, vitt kakel och vitt tak.

ÖVRIGT
Vindsförråd tillhör lägenheten.

Brf Surbrunn nr 14

Brf Surbrunn nr 14

Bostadsrättsföreningen Surbrunn 14 är en så kallad äkta förening som bildades 1983 av dåvarande hyresgäster. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1983-06-20 och nuvarande stadgar registrerades 2005-03-03 hos Bolagsverket. Föreningen upplåter 27 lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
- Under året 2006-2007 byttes samtliga stammar i fastigheten ut.
- Elstigarna byttes ut 2006-2007 med nya dragningar fram till lägenhet.
- Renovering tvättstuga 2008 och 2013
- Utbyte termostatventiler 2009
- Balkonger 2009
- Mindre fasad och och takrenoveringar 2015
- Fönstermålning 2015

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Föreningen är ansluten till ComHem kabel-TV-nät. Den som vill ha tillgång till andra betalkanaler kontaktar ComHem.
Bredband. Föreningen har eget lokalt nätverk som ingår i avgiften

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Snickarrum, mötesrum och bastu.


MEDLEMSKAP

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften får uppgå till högst 2,5 % och pantsättningsavgiften till högst 1 % av det prisbasbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning.

PARKERING
Boendeparkering gäller i området.

Omgivning


Centralt nära Odenplan med stort utbud av restauranger, butiker och all typ av närservice. Innerstadsbussar, stombusslinjer, tunnelbanans Gröna linje utgår runt hörnet vilket gör kollektivtrafiken enkel och lättillgänglig. Flertalet skolor och dagis ligger alla på gångavstånd. Hagaparkens grönområden nås inom 10 minuter för härliga promenader och löprundor.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.