Preview - Strålande tiotalsvåning med balkong

Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Laddar bild...
Stäng fullskärmsläge

Preview - Strålande tiotalsvåning med balkong

Välkommen till ett hem på Vasastansmäklarna Preview

Önskat tillträde är 5-18 månader.

Via Vasastansmäklarna Preview har du chansen att väcka ägarens intresse med ett indikationsbud och på så sätt bli inbjuden till en privat visning före alla andra.

Vänligen maila ansvarig mäklare på bjorn@vasastansmaklarna.se så lovar vi att höra av oss så fort som möjligt.

PREVIEWBUD
Är du intresserad av att köpa den här bostaden? Då kan du lägga ett icke bindande indikationsbud. Budet visar vad du skulle vara villig att betala om hemmet motsvarar dina förväntningar. Ägaren meddelas om ditt bud och kan välja att bjuda in dig till visning eller avvisa ditt bud. Blir ditt bud avvisat kan du alltid lägga ett nytt högre bud.

VISNING
Om ägaren tycker att ditt indikationsbud är intressant sätter vi upp en visning för dig. Inför visningen ger mäklaren dig en sammanställning av all viktig information om hem och förening, precis som ett vanligt prospekt.

AFFÄR
Kommer du och ägaren överens sätter vi sedan ihop alla viktiga dokument, avtal och sköter alla transaktioner - som vid en vanlig bostadsförsäljning.

BOSTADEN
Välkommen till en praktfull våning med vackra detaljer som förtäljer husets hundraåriga historia. Vackra spröjsade fönster, fina stuckaturer och väggspeglar förstärker det positiva intrycket i den här välplanerade trean. Ett snyggt kök med stor middagsplats och ett stort sovrum med balkong vetter mot innergården i västläge. Mot lugna Holländargatan ligger vardagsrummet och matsalen/andra sovrummet.
Här bor du på lugnt läge intill Tegnérlunden med direkt närhet ner till stans centrum.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Generöst med fönster

Balkong mot gården

Vardagsrum

Djupa fönsternischer

Underbara dörrar

Sovrum med balkong

Kök med plats för stort matbord

Serveringsskåp

Vackra detaljer

Vackert burspråk med spröjsade fönster

Vy från hall

Fönster mellan hall och kök

Badrum

Gäst-wc

Holländargatan

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 1 av 5. Ingen hiss.
Adress: Holländargatan 31, 1tr, 113 59 Stockholm
Lägenhetsnummer: 01101/1101 (skv)
Pris: 8 875 000 kr Previewpris
Avgift: 4 541 kr inkl värme, vatten, kabel-tv basutbud samt balkongunderhåll
Andelstal: 8,67%
Allmänt: Bostaden är pantsatt. Befintliga lån löses på tillträdesdagen.

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
95 m², föreningens information

ENTRÉ/HALL
Praktisk entré med hatthylla och skoskåp samt en trevlig innerhall med garderob och gäst-wc. Vita väggar, vitt tak samt ljust plankgolv.

KÖK
Välplanerat och ljust kök med plats för stort matbord. Här finner du vitvaror i form av gasspis, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Bänkskivan i trä ger gott om arbetsytor och har vit mosaik ovan. Väggen ut mot hallen har ett fint litet fönster som ger en öppen känsla. Det välbevarade serveringsskåpet är en härlig tidstypisk detalj samt att det erbjuder gott om förvaring. Vita väggar, vitt tak samt ljust plankgolv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med härligt fönsterparti med djupa, spröjsade fönsternischer. Här får du plats med en stor soffgrupp för trevligt kvällsmys. Ljusblå väggar, vitt tak med takrosett samt fiskbensparkett.

SOVRUM
Liksom lägenhetens alla rum är även sovrummet mot gården väl tilltaget. Här finns plats för stor säng, sängbord samt garderober. Härifrån når du balkongen som vetter mot föreningens gård. Ljusa väggar, vitt tak samt ljust plankgolv.

SOVRUM
Sovrum mot gatan som även kan användas som matsal. Rummet, som har ett otroligt fint burspråk, når du från både hallen och vardagsrummet. Ljusgröna väggar, vitt tak samt ljust plankgolv.

BADRUM
Badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin. Handfat med kommod samt skåp ovan wc. Vita kaklade väggar, vitt tak med spotlights samt mörkt mosaikgolv med golvvärme.

GÄST-WC
Gästtoalett som nås från hallen. Wc, handfat samt spegel. Ljusgrå väggar, vitt tak samt grått klinkergolv.

Dokument

Energideklaration
Stadgar.pdf
Årsredovisning 2015.pdf

Brf Kungsbacken 10

Bostadsrättsföreningen Kungsbacken 10 äger och förvaltar fastigheten Kungsbacken 10 med adress Holländargatan 31, i Adolf Fredriks församling. Huset byggdes 1916 och föreningen köpte fastigheten 2002. I föreningen finns 19 lägenheter, varav 18 med bostadsrätt samt 1 bostad med hyresrätt. Äkta förening som äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2016: Trapphus
2014 Gårdsrenovering
2012 Rengöring av ventilationskanaler
2012 Installation av Stadsnät (STOKAB)
2012: OVK genomförd och godkänd
2011 Byte av fjärrvärmepump
2007 Omläggning av tak
1998 Elstambyte
1996 Rörstambyte

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Ansluten till kabelnät via Com Hem. Bredband via fiber (500/50Mbit) genom Com Hem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga och cykelförråd finns i källaren.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen tar ut överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp av köparen samt pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp av pantsättaren.

Omgivning


Läget kan knappast bli bättre! Precis intill Odenplan men ändå väldigt lugnt och strax intill ligger Observatoriekullen. Vid Odenplan finns allt tänkbart utbud, bl.a. många bra restauranger, affärer & bank, T-bana och mängder av innerstadsbussar. Det är även promenadavstånd till City och till fina strövområden i Hagaparken & längs Brunnsviken.

Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du själv en långtgående undersökningsplikt, det åligger dig därför att undersöka/kontrollera lägenheten, förslagsvis genom att du kontaktar föreningens styrelse och/eller anlitar en sakkunnig, exempelvis en besiktningsman inför köpet.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Budgivning: Vi tillämpar en s.k. öppen budgivning. Det innebär att om flera intressenter lägger bud utöver det begärda priset så får du möjlighet att bjuda över det lagda budet. Säljaren har alltid fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Som spekulant godkänner du att vi efter avslutad affär får lämna ut ditt namn, bud och telefonnummer till den som förvärvat lägenheten. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.