Föreningsrekord!

Stäng fullskärmsläge

Föreningsrekord!

Bostaden såldes till ett pris som var rekord i bostadsrättsföreningen vid tiden för försäljningen, enligt underlag från Valueguard.

Högt upp i huset på attraktiv adress, med närhet till både Odenplan och City, finner du denna härliga hörnlägenhet. Här kan du njuta av ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönster i två väderstreck samt en fransk balkong i vardagsrummet. Lägenheten har ett genomgående vackert ekparkettgolv och snygga fönsterbänkar i sten.
Trevliga bjudningar är ett måste med de sociala ytorna som erbjuds här. Du finner en trevlig matplats i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Skulle du vara i större behov av ytterligare ett sovrum kan matplatsen enkelt förvandlas till detta och matbord kan flyttas till vardagsrummet.
Köket är fullt utrustat och badrummet har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Välskött förening med stark ekonomi och eget garage. Elen ingår i avgiften!

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Therese Nordenberg
Fastighetsmäklare
070 780 34 10
therese@stenstadenstockholm.se

Ljust vardagsrum med fransk balkong

Vy från matplats

Stora fönster

Social planlösning

Vardagsrum

Fransk balkong

Kök med matplats

Vackra materialval

Kök

Sovrum

Inbyggda garderober

Vy från hallen

Hall med avhängning

Mycket fräscht badrum med tvättmaskin

Utsikt från fönster

Föreningens takterrass

Terrass

Rådmansgatan 75

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Planritning

Alternativ planritning, inga garantier lämnas

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 5 av 6. Hiss finns.
Adress: Rådmansgatan 75, 5 tr, 113 60 Stockholm
Avgift: 2 291 kr inkl värme, VA samt hushålls-el
Driftskostnad: 2376 kr/år

Interiör

Antal rum
2 rum + Kök

Boarea
56 m², föreningens information

HALL
Inbjudande hall med vy mot både kök och vardagsrum. Här finns hatthylla för avhänging samt plats för byrå. Ljusa väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

KÖK
Fräscht och praktiskt kök med gott om förvaring. Här finns inbyggda vitvaror som kyl/frys, ugn i arbetshöjd, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det finns även Induktionshäll samt kolfilterfläkt. Bänken, som lyses upp av spotlights, består av en svart stenskiva som ger gott om arbetsytor för härlig matlagning och ovan bänken finns röd mosaik. Precis intill köket finns en matplats med plats för stort matbord. Ljusa väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

SOVRUM
Rymligt sovrum med inbyggda garderober för klädförvaring. Här finns även en fristående garderob för ytterligare förvaringsmöjligheter. Plats för stor säng och sängbord. Ljusa väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med fransk balkong. Här finns plats för en stor soffa. Görs matplatsen om till sovrum finns här även plats för ett matbord. Ljusa väggar, vitt tak samt golv i ekparkett.

BADRUM
Fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här finns dusch med vikdörrar samt ett långt spegelskåp ovan handfat och tvättmaskin för ypperlig förvaring. Vita kaklade väggar, vitt tak samt blått klinkergolv.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett vindsförråd.

Dokument

energideklaration
Stadgar.pdf
Årsredovisning 2014.pdf

BRF Mjölnaren

Brf Mjölnaren är en äkta förening som bildades 1969. Föreningen består av 52 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt. Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2015: Byte av fönster
2015: Nytt torkskåp i tvättstugan
2014: Ytterligare optimering av ventilationssystem
2014: Byte av horisontella stammar i bottenplan
2011: Byte av fläktmotorer och styrning av ventilation
2011: Ommålning av trapphus och nya strömsnåla armaturer.
2010: Optimering av undercentral.
2009: Tak.
2009: Spolning av stammar.
2008: OVK.
2008: Byte av tvättmaskin och torktumlare.
2005: Renovering av fasad.
2005: Målning av fönster.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Huset är anslutet till kabel-tv via Com hem med ett gruppavtal som innefattar digital-tv bas samt bredband 50/10 för en totalkostnad på 121 kr/månad. Denna kostnad betalas utöver avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns tvättstuga samt ett cykelrum. Det finns möblerad terrass på taket med fantastisk utsikt över stan. Det finns soprum som även har ett kärl för grovsopor.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande tillsammans med släkting. Minsta ägarandelen är 10 %.

GARAGE
Föreningen har ett garage i källaren med 19 platser, kostnaden för en medlem att hyra en plats ligger på 1 500 kr/mån.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften uppgår för närvarande till 1 107,50 kr och betalas av köparen. Pantsättningsavgiften uppgår för närvarande till 443 kr och betalas av låntagaren.

Omgivning


Här bor du nära alla mysiga restauranger och det stora utbudet av shopping i city med Hötorget alldeles i närheten. Härligt att strosa Drottninggatan ända ner till Gamla stan. Varför inte passa på att njuta av spabehandlingar på anrika Centralbadet, eller gå på någon av de många träningsanläggningarna som finns i området. Suveräna kommunikationer då det endast tar 10 min att gå Upplandsgatan/Vasagatan ner till T-Centralen med dess utbud av tunnelbana, tåg, bussar och flygbussar. Även nära till Odenplan med dess kommunikationer och shopping. Dessutom nära till Vasastans vackra parker Observatorielunden, Vasaparken, Tegnérlunden och ljuvliga oasen Hagaparken invid böljande Brunnsviken.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.