Stäng fullskärmsläge

Högt läge med balkong och stora öppna ytor

Välkommen till denna underbara trerummare i högt läge med balkong och stora öppna sällskapsytor. Detta är en lägenhet som är väldigt lätt att ha stora härliga middagar i då planlösningen är optimal för ändamålet. Här uppe på femte våningen är du långt från stadsbruset. Dagsljuset flödar obehindrat in i lägenheten.

Här bor du nära citypulsen med ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer. Mataffärer, shopping och allt tänkbar service ligger endast ett stenkast bort. Rådmansgatans tunnelbanestation ligger precis runt hörnet. Läget innebär även närhet till grönområden som Hagaparken, Vanadislunden och Lill-Jansskogen. Föreningen är mycket stabil och väldigt välskött.

Läget innebär även närhet till grönområden som Hagaparken, Vanadislunden och Lill-Jansskogen. Föreningen är mycket stabil och väldigt välskött.

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 5 av 7. Hiss finns.
Adress: Rådmansgatan 56, 5 tr, 113 60 Stockholm
Avgift: 1 781 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Driftskostnad: 5800 kr/år

Interiör

Antal rum
3 rum + kök

Boarea
70 m², föreningens information

HALL
Hall med fiskbensparkett (hårdvaxoljad) och tapetserade väggar.

KÖK
Kök med fiskbensparkett (hårdvaxoljad) och målade väggar. Ovan avställningsytor, spis och diskbänk är väggen putsad och lackbehandlad. Bänkskiva i trä (oljad). Kyl/frys från Siemens. Induktionshäll från Siemens. Ugn. Integrerade spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med fiskbensparkett (hårdvaxoljad) och målade väggar. Öppen planlösning med kök. Fönster mot gata. Kablage till tv fräst i vägg.

PASSAGE
Passage med fiskbensparkett (hårdvaxoljad) och målade väggar. Två garderober.

SOVRUM 1
Sovrum med fiskbensparkett (hårdvaxoljad) och tapetserade väggar. Balkongdörr mot balkong och gård.

SOVRUM 2
Sovrum med heltäckande kokosmatta och målade väggar. Fönster mot gård.

WC/DUSCH
Wc/dusch med klinkergolv och halvkaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare (torktumlare f.n. ur funktion). Kommod och badrumsskåp. Duschblandare. Wc.

ÖVRIGT
I lägenheten finns ett avancerat ljud-, bild- och belysningssystem installerat. Inget av hårdvaran ingår i köpet (kan dock köpas mot separat kvitto). Säljaren kommer dock lämna samtliga kablage. Lägenheten har ett källarförråd.

Brf Våghalsen 16

Brf Våghalsen 16 är en oäkta förening som bildades 1998 och köpte fastigheten 1999. De arbetar i dagsläget på att bli en äkta förening. Föreningen består av 35 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler. Föreningens adresser är Sveavägen 55-57 samt Rådmansgatan 56. Total yta 4 574 kvm.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2002-2003: Byte av VA-stammar
2002-2003: Tak
2002-2003: Elstigar
2002-2003: Fönsterrenovering
2002-2003: Trapphus
2002-2003: Fasadrenovering
2002-2003: Tvättstuga
2006: Renovering av gård
2014: Ombyggnation av lokal

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en tvättstuga som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. I tvättstugan finns tre stora tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp samt en mangel. Föreningen har dessutom en bokningsbar festlokal med pentry i källaren som är kostnadsfri att använda. Det finns även en toalett i anslutning till festlokalen.
Även gym finns i källaren, som är fritt för medlemmar att använda, här finns utrustning som hantlar, roddmaskin, boxningssäck m.m.
I källaren finns även cykelrum/barnvagnsrum samt ett återvinningsrum för el, färg, papper, grovsopor etc.

BREDBAND/KABEL-TV
OwnIT är leverantörer av bredband och Com Hem är leverantör av kabel-tv. Bredband på 1000 Mbit och kabel-tv basutbud ingår i avgiften.

MEDLEMSKAP
Föreningen accepterar ej juridisk person som medlem. Föreningen kan godkänna delat ägande, minst 20% ägarandel krävs.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften 1 108 kr betalas av köparen.
Pantsättningsavgiften 443 kr betalas av pantsättaren.


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en personlig boendekostnadskalkyl.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Det kan inte garanteras att uppgiften stämmer med dagens mätmetod. Om boarean är av stor vikt för köparen uppmanas köparen att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i köparens undersökningsplikt.

Budgivning: Vasastansmäklarna och Stenstaden Fastighetsförmedling tillämpar öppen budgivning. Budgivningen redovisas på www.vasastansmaklarna.se samt www.stenstadenstockholm.se. Den som deltar i budgivningen accepterar att namn, telefonnummer och information om de bud som läggs avseende bostaden lämnas till köparen. Pris är den prisnivå budgivningen utgår från. Alla bud mottas av mäklaren och framförs till säljaren, även de som är lägre än priset. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill anta budet eller ej. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal skrivna.

Kontrakt: Alla som väljer att sälja via Vasastansmäklarna och Stenstaden Fastighetsförmedling har fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Bostadsaffären är klar när skriftliga kontrakt är signerade av både köpare och säljare.

Renoveringar: Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Redovisning av tilläggstjänster: Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren redovisa eventuella ersättningar som tillfaller mäklaren vid försäljning av tilläggstjänster. Nedan finns de tilläggstjänster som vi för närvarande marknadsför. Ersättningarna utgår till Vasastansmäklarna och Stenstaden Fastighetsförmedling, och inte till den enskilda fastighetsmäklaren. Ersättningarna är inkl. moms:
Hemnet:
Utgångspris - Ersättning
1-500 000 kr: 300 kr
500 001-1 000 000 kr: 400 kr
1 000 001-2 000 000 kr: 500 kr
2 000 001-5 000 000 kr: 600 kr
5 000 001-9 000 000 kr: 700 kr
9 000 0001 kr <: 800 kr

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.