Toppvåning med tre terrasser och sanslös utsikt i Vasastan

Stäng fullskärmsläge

Toppvåning med tre terrasser och sanslös utsikt i Vasastan

- 34:e våningen – BÄSTA PLANLÖSNINGEN för sin storlek i Innovationen - Internationell klass – Tre sovrum – Tre TERRASSER I SYDVÄST och NORDVÄST – Två badrum – Utsikt till horisonten i tre väderstreck – Hiss ner till garage – Gym i huset –

OBS! Vi välkomnar nu till säljstart på den bostaden med mottagning på vårt kontor på Döbelnsgatan 48 på tisdag den 13:e november, kl 17:00 -18:00. Varmt välkommen!

Vi öppnar för bud från och med onsdag.

Länk till Oscar Properties:
https://oscarproperties.com/projekt/norra-tornen/

Länk till artikel i Svd om Norra Tornen:
https://www.svd.se/sa-ar-utsikten-i-stockholms-hogsta-bostadshus#sida-16/

Välkommen till ett exklusivt boende som du sällan kommer att ha möjligheten att förvärva. Med himlen som granne bor du i en våning som få personer någonsin kommer att få se. Din nya lägenhet är en del av kronan på Oscar Properties flaggskeppsbygge vid Torsplan. Tre terrasser, tre sovrum, utsikt i tre väderstreck, två badrum och en öppen och inbjudande planlösning i de sociala delarna, vad mer kan man önska sig? Bostaden talar för sig själv och kompletteras med husets egenskaper som gym, hiss ner till garaget, mm.

Observera att interiörsbilderna är Oscar Properties exempelbilder.

Läget är på gränsen mellan gamla Vasastan och nya Hagastaden med superb service i området i form av gym, restauranger och butiker. Direkt access till vägnätet och närhet till Hagaparken och Karlbergsparken kompletterar bilden.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Delägare
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Planritning

Planritning

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 34 av 35. Hiss finns.
Adress: Torsplan 8, 34:e våningen, 11365 Stockholm
Lägenhetsnummer: 4402
Pris: 15 995 000 kr accepterat pris
Avgift: 5 801 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 0 kr/år
Andelstal: 0,6902%
Allmänt: Eftersom lägenheten är nybyggd finns inte någon faktisk driftskostnad. Utöver avgiften tillkommer en obligatorisk kostnad för kabel-tv och bredband på 260 kr/mån.

Interiör

Antal rum
4 rum + kök

Boarea
105 m², föreningens information

MATERIALBESKRIVNING
VÄGGAR OCH TAK
Väggar målas vita. Lägenhetsskiljande väggar, samt vissa konstruktiva väggar, i vitmålad betong. Stora fönsterpartier med skjutdörrar mot terrasser och stora fasta fönsterpartier i burspråk. (Se individuella lägenhetsplaner för förekomst av terrasser.) Tak målas vita.

GOLV
Ljusa vitpigmenterade, mattlackade trägolv - plankgolv med klickfog i trälamell och med slipbar yta av ek. Trösklar i trä behandlas lika golv.

KÖK
Specialritat kök från Poliform med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, samt mörkgrå stomme. Rumshöga snickerier med släpp på några centimeter från tak. Bänkskivor och stänkskydd i ljusgrå natursten. Diskho i rostfritt stål underlimmas mot stenskiva. Avfallskvarn. Blandare från Dornbracht. Integrerad LED-belysning under överskåp. Vitvaror från Miele - helintegrerad kyl, frys och diskmaskin, samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläktinsatsen byggs in i överskåp. Plats för mikrovågsugn med eluttag i köksskåp. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak.

BADRUM
Golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar kläs med ljusgrå plattor av natursten. Specialtillverkade spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring. Tvättpelare i högskåp, lackerat i ljusgrå kulör. Tvättställ från Duravit, Vero. Vägghängda WC-stolar från Duravit med dold cistern. Badkar från Duravit, Starck. Duschplats med specialritad öppningsbar glasvägg. Tvättställs-, badkars- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht. Elburen handduksstork i lägenhetens huvudbadrum. Golvränna från Unidrain Custom i duschutrymme. Golvbrunn i krom under badkar med klinker i mindre format, dolt bakom panel. Infällda downlights i tak, samt infälld LED-belysning i tak vid dusch-/badkarsutrymme.

GÄST-WC
Golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar målas vita, spegel limmas på vägg ovan handfat. Vägghängda WC-stolar från Duravit med dold cistern. Infälld downlight i tak.

HALL
Specialritad hallförvaring. Hatthylla med stång. Städskåp och garderober med integrerade handtag. Luckor och täcksidor i ljusgrå kulör lika kök. Stomme i valnötsutseende. Specialritade, utanpåliggande downlights i koppar i tak.

VARDAGSRUM
Multimediauttag i alla vardagsrum. Lamputtag för egen lampa i tak vid matplats och i vardagsrum.

MASTER BEDROOM
Lamputtag för egen lampa i tak. Multimediauttag i alla master bedroom. Garderober eller klädkammare enligt individuell säljplan. Garderober har släta luckor och täcksidor i kulör lika övriga snickerier och kök. Stomme i valnötsutseende. Klädkammare har öppen förvaring med stommar i valnötutseende.

INNERDÖRRAR
Släta dörrar i trä, fabriksmålade, vita. Vissa lägenheter har släta, vita skjutdörrar med synlig utanpåliggande skena (se individuella lägenhetsplaner för förekomst).

SOCKLAR OCH FODER
Låga golvsocklar och foder i slätt utförande, vita.

VÄRME
Vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom wc och badrum. Komfortvärme i badrum.

TV OCH TELEFONI
TV, data och IP-telefoni.

TERRASSER
Terrasser är indragna och har eleganta räcken i glas. Terrassbelysning på fasadvägg.

LJUDSKÄRMAR
I vissa lägenheter finns ljudskärmar i glas utformade som vikväggar. Dessa ger en extra hög ljudkomfort vid vädring av lägenheten via terrassdörr. Ljudskärmar förekommer antingen på utsida terrass eller på insida lägenhet (se individuella lägenhetsplaner för förekomst).

TAKTERRASSER
Vissa lägenheter har stora takterrasser. (Se individuella lägenhetsplaner för förekomst av takterrasser.) Terrassbelysning på fasadvägg.

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källarplanet.

Dokument

Ekonomisk plan Brf Innovationen
Norra Tornen - Materialbeskrivning[2].pd
Norra Tornen Teknisk beskrivning[1].pdf
Stadgar Brf Innovationen

Brf Innovationen

Brf Innovationen org nr 769629-5893. Är det första av två torn som kommer att stå på varsin sida om Torsgatan vid Torsplan. Här kommer erbjudas en livskvalité på en ny nivå med exempelvis faciliteter så som biorum, gym samt en relaxavdelning med bastu som medlemmarna kommer att ha tillgång till. Det kommer även finnas garage i anslutning till fastigheten samt Bilpool. Byggnaden kommer bestå av ett trapphus med 35 våningar som omfattar totalt 182 bostadsrättslägenheter om 2-7 rok. Utöver detta kommer det även finnas 3 lokaler.

MEDLEMSKAP
Juridisk person som förvärvat bostadsrätt till en bostadslägenhet får vägras inträde i föreningen även om angivna förutsättningar enligt stadgarna för medlemskap är uppfyllda. Kommun och landsting får ej vägras medlemskap.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Brf-lokaler på plan 2 och 3. Barnvagnsförråd. "Delivery room". Cykelförråd anordnas i anslutande p-garage med tillgång till hiss.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Tv, bredband och IP telefoni via fiber. Leverantör ej utsedd.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift 1 138 kr (2,5 % av prisbasbelopp) och pantsättningsavgift 455 kr (1% av prisbasbeloppet av låntagaren.

Omgivning


Hagastaden börjar ta form och erbjuder bostäder i hög klass med balkonger och utsikt samt grönområden och god service i området. Här växer mycket attraktiva kvarter fram med direkt access till såväl vägnätet som pendeltåg och tunnelbana vid Vanadisplan som härliga Hagaparken med löprundor, bad, tennis och långfärdsskridsko. Allt som man kan sakna i gamla Vasastan finns enkelt och tillgängligt här.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.