Underbart familjeboende med balkong nära Humlegården

Stäng fullskärmsläge

Underbart familjeboende med balkong nära Humlegården

Välkommen till en blivande drömbostad för familjen precis på gränsen till Lärkstaden i närheten av Humlegården. Renoveringsbehov föreligger.

Detta är ett mycket fint familjeboende med hög takhöjd, balkong och utsikt mot en grönskande innergård. Lägenheten ligger i en stabil förening med låg belåning. Närmaste tunnelbana är Tekniska Högskolan som ligger två-tre minuter bort. Nere på Birger Jarlsgatan ligger Ica Nära Humlegården.

Lägenheten är i behov av renovering och styrelsen är generellt positivt inställd till förbättringar. Lägenheten är uppmätt 2016 enligt SIS.

- Lägenheten kommer inte att förhandsvisas. Välkommen på de öppna visningarna!

Föreningen i korthet:
- Byggår 1929.
- Styrelsen positivt inställd till förbättringar i lägenheten.
- Stabil bostadsrättsförening.
- Låg belåning.
- Förening med flera stora lägenheter. Folk har bott här länge.
- Föreningen äger fastigheten.
- Stadsgas finns i huset.

Läget i korthet:
- Nära Humlegården.
- Tunnelbana Tekniska Högskolan 2-3 minuter bort.
- Ica Nära Humlegården.
- På gränsen till Lärkstaden.
- Nära flertalet skolor såsom Engelbrektsskolan, Tyska Skolan, Engelska Skolan, Viktor Rydbergs gymnasium, Östra Real, Norra Real m. fl.

Nya A Huset (Arkitekthögskolans gamla byggnad) slår upp portarna i början av 2017. Vänligen se information här.

Ansvarig mäklare

Niklas Wendell
Partner / Fastighetsmäklare
073 055 60 11
niklas@vasastansmaklarna.se

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 2 av 5. Hiss finns.
Adress: Rådmansgatan 9, 2 tr, 114 25 Stockholm
Avgift: 4 412 kr inkl värme, VA och bredband
Driftskostnad: 6400 kr/år

Interiör

Antal rum
6 rum + Kök

Boarea
157 m², uppmätning norm SS021054:2009

HALL
Ekparkett och målade väggar.

INNERHALL
Ekparkett och tapetserade väggar.

GÄST-WC
Klinkergolv och kaklade väggar. Wc och tvättställ.

SOVRUM 1
Ekparkett och tapetserade väggar. Fönster mot innergård.

VARDAGSRUM
Ekparkett och tapetserade väggar. Fönster mot innergård.

SÄLLSKAPSRUM
Trägolv och tapetserade väggar. Balkongdörr mot innergård och balkong.

WC/DUSCH
Klinkergolv och kaklade väggar. Renoveringsår 1984 i samband med stambyte.

SOVRUM 2
Trägolv och tapetserade väggar. Fönster mot gata.

MATSAL
Trägolv och tapetserade väggar. Fönster mot gata.

SOVRUM 3
Trägolv och målade väggar. Fönster mot gata.

KÖK
Klinkergolv och målade väggar. Kakel ovan diskbänk och avställningsytor. Fönster mot gata. Köksingång.

Dokument

Brf Näktergalen 28 ÅR 2015.pdf
Energideklaration_364361.pdf
Mätbevis M1115.pdf

Brf Näktergalen 28

Brf Näktergalen 28 består av 12 lägenheter om 1589 kvm och 2 lokaler om 253 kvm. Föreningen förvärvade fastigheten 1984 och är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten.

Balkonger 2010
Fönster 2008
Uppvärmning 2007+2011
Tak 2006
Hiss 2005
Trapphus 2002
Fasad, gård 1998
Fasad, främre 1997
VA stammar badrum 1986
VA stammar kök 1986
El dragningar 1986 (Vissa våningar)


Övrigt

Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för en personlig boendekostnadskalkyl.

Boarea: Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Det kan inte garanteras att uppgiften stämmer med dagens mätmetod. Om boarean är av stor vikt för köparen uppmanas köparen att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i köparens undersökningsplikt.

Budgivning: Vasastansmäklarna och Stenstaden Fastighetsförmedling tillämpar öppen budgivning. Budgivningen redovisas på www.vasastansmaklarna.se samt www.stenstadenstockholm.se. Den som deltar i budgivningen accepterar att namn, telefonnummer och information om de bud som läggs avseende bostaden lämnas till köparen. Pris är den prisnivå budgivningen utgår från. Alla bud mottas av mäklaren och framförs till säljaren, även de som är lägre än priset. Om bud lämnas till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill anta budet eller ej. För att undvika eventuella problem i och med detta rekommenderar vi köpare och säljare att snarast möjligt efter avslutad budgivning få överlåtelseavtal skrivna.

Kontrakt: Alla som väljer att sälja via Vasastansmäklarna och Stenstaden Fastighetsförmedling har fri prövningsrätt, vilket innebär att det alltid är säljaren som avgör om och till vem man vill sälja. Bostadsaffären är klar när skriftliga kontrakt är signerade av både köpare och säljare.

Renoveringar: Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Redovisning av tilläggstjänster: Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren redovisa eventuella ersättningar som tillfaller mäklaren vid försäljning av tilläggstjänster. Nedan finns de tilläggstjänster som vi för närvarande marknadsför. Ersättningarna utgår till Vasastansmäklarna och Stenstaden Fastighetsförmedling, och inte till den enskilda fastighetsmäklaren. Ersättningarna är inkl. moms:
Hemnet:
Utgångspris - Ersättning
1-500 000 kr: 300 kr
500 001-1 000 000 kr: 400 kr
1 000 001-2 000 000 kr: 500 kr
2 000 001-5 000 000 kr: 600 kr
5 000 001-9 000 000 kr: 700 kr
9 000 0001 kr <: 800 kr

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.