Representativ tjugotalstvåa med öppen spis och balkong!

Stäng fullskärmsläge

Representativ tjugotalstvåa med öppen spis och balkong!

- Balkong - Tjugotal - Öppen spis - Spröjsade fönster - Fiskbensparkett - Serveringsgång - Generöst kök - Stora fönster - Speglade dörrar - Östermalm -

Välkommen till en smakfull tjugotalsbostad med gott om ytor för umgänge. Här möts du direkt av den underbara öppna spisen som ger en gemytlig känsla och ett harmoniskt lugn när man kliver innanför dörren. Spröjsade fönster, speglade dörrar och vackra serveringsgångar är bara några av de tidstypiska detaljer som pryder bostaden, och inte nog med att du har ett väl tilltaget sällskapsrum som passar utmärkt vid sociala tillställningar så har du även ett kök med allt man kan tänkas behöva. Sovrummet är även det generöst och har direkt anslutning till det stora badrummet vilket ger en lyxig hotellkänsla.

Här bor du på ett fantastiskt centralt läge med några av stans bästa caféer och restauranger runt hörnet. Några av de mest populära är nyöppnade caféet Mr Cake som drivs av konditorn Roy Fares, Café Saturnus på Eriksbergsgatan, Food på Runebergsgatan och även den omtalade restaurangen Farang på Tulegatan. Med några minuters promenad når du både tunnelbanan vid Stureplan, Tekniska högskolan samt Rådmansgatan och i form av mataffärer finns här både Ica och Hemköp ett stenkast bort.

Trots det centrala läget bor du med en tyst omgivning, en egen oas mitt i stan helt enkelt.

Ansvarig mäklare

Björn Bring
Fastighetsmäklare/Kontorschef
070 780 99 80
bjorn@vasastansmaklarna.se

Extra kontaktperson

Malin Cervell
Produktionsledare
0700927923
malin@vasastansmaklarna.se

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Planritning

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas.

Planritning

Alternativ planlösning, inga garantier lämnas.

Lägenhet

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: Våningsplan 1 av 5. Hiss finns.
Adress: Eriksbergsgatan 36, 1 tr, 11430 Stockholm
Lägenhetsnummer: 10/1001
Pris: 8 850 000 kr Previewpris
Avgift: 6 252 kr inkl värme och vatten
Driftskostnad: 8700 kr/år
Andelstal: 6,41%

Interiör

Antal rum
2,5 rum + kök

Boarea
93 m², föreningens information

HALL
En välkomnande hall med en anslutande gäst-wc, vackert fiskbensparkett, vita väggar och vitt tak.

INRE HALL
Den inre hallen är otroligt generös och utsmyckas av en fantastiskt vacker öppen spis. Här finns plats för avkoppling och umgänge. Från den inre hallen når du även en klädkammare som är perfekt till förvaring av ytterkläder. Även här har du fiskbensparkett, vita väggar samt vitt tak.

KÖK
Det hemtrevliga köket är väl tilltaget och har alla bekvämligheter man kan tänkas önska. I form av vitvaror finns här diskmaskin, kyl/frys, gasspis, plats för mikro samt ugn. Köket har goda arbetsytor och här finns plats för matbord för ca 6-8 personer. Förutom alla de praktiska delarna så har köket även otroligt vackra detaljer som sina serveringsskåp, bänkskivor i marmor och stänkskydd i glas. Härifrån når du bostadens balkong.
Mörkt plankgolv, vita väggar och vitt tak.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är socialt och rymligt med gott om plats för sociala tillställningar och festligheter. Här har även ett fantastiskt stort fönster som genererar ett fint ljusinsläpp. Fiskbensparkett, vita väggar och vitt tak.

SOVRUM
Sovrummet som ligger lugnt mot gården är välplanerat och har gott om förvaringsmöjligheter. Här finns plats för en dubbelsäng och de platsbyggda garderoberna runt om ramar in rummet. Från sovrummet når du bostadens stora badrum. Mörkt plankgolv, vita väggar samt en fondvägg bakom sängen och vitt tak.

BADRUM
Ett ljust, fräscht och helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin, golvvärme, spotlights i taket, en rymlig dusch, toalett och handfat med spegel ovan. Mörkt klinkers och ljusa kakelväggar.

GÄST-WC
Från hallen når du lägenhetens gäst-wc som består av en toalett och handfat med spegelskåp ovan. Mörkt klinkers och ljusa kakelväggar.

BALKONG
Till bostaden hör en rymlig balkong med anslutning till köket.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd.
Även lägenhetens gamla köksingång som ligger i anslutning till bostaden nyttjas idag som ett litet förråd.

Dokument

Energideklaration
Rönnen 11 Årsredovisning 2016
Stadgar

Brf Rönnen 11

Brf Rönnen är en äkta förening och köpte huset 2005. Föreningen äger marken. Fastigheten byggdes 1923 och heter Johannes Mindre 27. Föreningen upplåter 21 bostadsrätter, 2 lokaler och 1 vind. Verksamheter i lokalerna är fn Tapetserare/möbelkonservator samt Läkarmottagning.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2005 Tvättstuga
2008 Stambyte
2009 Elstigar byttes
2010-11-30 Sotning
2011 Tak
2012 Renovering av fasaden inkl målning av fönster
2013-09-09 Brandskyddskontroll i fastigheten (utan anmärkning)
2015 Tvättstuga
2016 Nya säkerhetsdörrar
2019 Sker ny brandskyddskontroll och i samband med detta görs lämpligen ny sotning.

MEDLEMSKAP
Godkänner ej juridisk person som medlem. Godkänner delat ägande och önskvärt att lägsta andel inte understiger 10%.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelställ på gården. En tvättstuga i källaren.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Valfritt Comhem eller Telia fiber.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift 1 138 kr. ( 2,5% av aktuellt prisbasbelopp). Köparen debiteras avgiften.
Pantsättningsavgift 455 kr. (1 % av aktuellt prisbasbelopp).

Omgivning


Östermalm betraktas ofta som den exklusiva och flotta stadsdelen i Stockholms innerstad. Här finns gott om shopping och nöjesliv. Bland annat har du närhet till Stureplan med Sturegallerian, lyxiga Biblioteksgatan och mysiga Östermalmstorg. I form av nöjesliv finns här Kungliga Dramatiska Teatern, Biografen Sture, Humlegården och en mängd spännande museer att besöka. Östermalm kännetecknas av sina ståtliga byggnader och sin närhet till vackra grönområden som t.ex. Gärdet och Djurgården.

Vill du sälja din bostad?

Värdering kostar självklart ingenting!

Tack för din intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort!

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.