Vi är Vasastansmäklarna

Vasastansmäklarna är ett kvalitetsmäkleri med hjärtat i Vasastan. För oss har Vasastan varit en spännande och givande arbetsplats i årtionden. Det innebär att vi har god kännedom om vem som letar bostad i Vasastan och vad köparen i Vasastan prioriterar, eftersom det är naturligt för köparna att kontakta just oss om de söker bostad i Vasastan. Därför kan vi lätt hitta och rikta in oss på den som betalar bäst för din bostad.

Det finns knappast någon trappuppgång, innergård eller bostadsrätts-
förening som vi inte har besökt. Tack vare att vi själva både bor och verkar i stadsdelen har vi skaffat oss en unik kunskap om hur det är att leva i Vasastan, oavsett om det gäller nöjen, kommunikationer, service, dagis, skolor eller prisutveckling.

Att vi arbetar med hög kvalitet innebär att vi lägger mer resurser på din försäljning. Våra mäklare arbetar med färre uppdrag för att din affär skall få extra uppmärksamhet och service. Vårt team innehåller Stockholms främsta bostadsfotografer, formgivare och stylister, allt för att skapa en presentation av din bostad som höjer intrycket och därmed försäljningspriset. Vi anstränger oss mer helt enkelt.

Vi kan också bistå med en trygg och professionell assistans till allt du kan tänkas behöva hjälp med kring din flytt och ditt nya boende. Med åren har vi skapat ett heltäckande kontaktnät som gör att vi kan hjälpa till med allt i fråga om t.ex. juridisk och ekonomisk rådgivning, pålitliga hantverkare, erfarna städfirmor och tillförlitliga flyttbolag.

Ingen kan vara bäst på allt. Vi har valt att bli bäst på att förmedla lägenheter i Innerstan. Vår drivkraft är nöjda kunder som känner att de gjort en god affär och väljer att anlita oss i framtiden igen.

Går du i flyttankar? Varför då inte kontakta oss på Vasastansmäklarna? Ring eller besök oss gärna på Döbelnsgatan 48.

Varmt välkommen till Vasastan och till oss på Vasastanmäklarna – vår erfarenhet och expertis är din trygghet!

Kontakt

Lediga tjänster.

 

Fastighetsmäklare
Vi har plats för en till fastighetsmäklare på vårt kontor på Döbelnsgatan. Vi har hur kul som helst på kontoret så det är viktigt att du har humor och självdistans, annars kommer du inte trivas med oss. Ambitionsnivån här är högt satt här, så att du vill arbeta med hög kvalitet i service, sälj och marknadsföring är ett måste.

 

Kan du kombinera hög kvalitet med humor och självdistans och är ambitiös och avslappnad på samma gång så kommer du stormtrivas här.

Skicka i så fall in din intresseanmälan redan idag till Björn Bring, antingen genom att ringa 070-780 99 80 eller maila till bjorn@vasastansmaklarna.se

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.