SÖK / LYNX

Lynx – Internationell klass på Norrmalm och i Vasastan
Ett boende med internationell klass. Vi har valt att sammanfatta det i Lynxregistret. Registret är ett sätt för Dig med höga krav att komma i kontakt med säljare av våningar och lägenheter i Vasastan och på Norrmalm som ligger högst upp, har utsikt, terrass, spektakulär takhöjd eller andra egenskaper som särskiljer boendet från mängden.

Som köpare kan Du ansöka till Lynxregistret genom att ta kontakt med oss genom att ringa 08-612 94 00, eller maila info@vasastansmaklarna.se. Det går även bra att fylla i formuläret.

Säljare – har Du en våning som passar Lynx?
Vi erbjuder exponering av Ditt boende mot vår stadsdels starkaste köpare. Har din bostad eftertraktade attribut är Lynx en kanal som passar Din försäljning.

Som säljare kan Du ansöka om att få exponera Din våning genom Lynxregistret. Skicka ett mail så kontaktar Dig för en förutsättningslös diskussion. Varmt välkommen till en smidig och lyckad bostadsaffär.

E-post: info@vasastansmaklarna.se
Växel: 08-612 94 00

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.