Vasastansmäklarna Preview – Rätt köpare till din bostad

Vasastansmäklarna Preview – Rätt köpare till din bostad

Vi fortsätter vårt framgångsrika koncept för dig som planerar att byta bostad. Fördelen är att du får en lönsam försäljning med ett långt tillträde och sedan kan söka ny bostad i lugn och ro. Vi har tagit fram Preview, för att kunna hjälpa dig att sälja till en så stark köpare som möjligt. Med Preview hittar vi rätt köpare till rätt bostad helt enkelt.

Den snabba takten på Stockholms bostadsmarknad ställer särskilda krav på dig som planerar att byta boende. Normalt publiceras annonsen på Hemnet i två-tre veckor innan bostaden säljs. En normal vecka säljs ca 80 bostäder i Vasastan, vilket innebär att 160-240 köpare gör slag i saken under en normal marknadsföring. Sannolikheten att helt rätt köpare hittar din bostad under en så kort exponering är låg. Under ett halvår passerar ca 2000 köpare Vasastansmarknaden och då förstår man ju att sannolikheten ökar för att rätt köpare hittar din bostad om den är tillgänglig för köparna under en längre tid än den öppna marknadsföringen.

 

Preview innebär att vi marknadsför din bostad till rätt köpare under en längre period utan att exponera på den öppna säljmarknaden. Det innebär också att din köpare accepterar ett tillträde på mellan 3-18 månader, så att du får gott om tid att hitta nästa bostad.

På så vis får du som säljare ett bra försäljningspris och gott om tid på dig att hitta ett nytt boende. Köparen i sin tur får precis den bostad som denne längtat efter och gott om tid på sig att planera och genomföra sin egen försäljning utan stress.

Om du kontaktar oss redan nu, när du precis har bestämt dig för att det är dags att börja kika på nytt boende, så kan vi hjälpa dig att maximera slutpriset.

Mejla oss på info@vasastansmaklarna.se eller ring på 08-612 94 00 så bokar vi gärna ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta hur vi kan hjälpa dig utifrån dina förutsättningar.

Kontakta oss

På Vasastansmäklarna vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.